facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Discodancenight

Info

Disco & Dance Night

Ook zo'n zin om weer eens ouderwets te gaan dansen? Maar ja ... waar ga je als dertig plusser naar toe?

Geschiedenis

Ook zo'n zin om weer eens ouderwets te gaan dansen? Maar ja ... waar kun je nu nog naartoe? Met die vraag zaten Jan Hendrix, Saskia Boel en John van Oudenaarde ook. Cartouche, Onder de Pot, Bristol, Alcazar, Het Packhuys en The Deep zijn al lang gesloten, en ook Dansschool Sitton met de wekelijkse vrije dansavonden is er al lang niet meer. " We gaan het zelf organiseren" was de even simpele als logische opmerking.

Van soul tot salsa en van disco tot dance, alle grote hits van de seventies tot nu komen voorbij.
Het is één groot feest van herkenning. Zowel de muziek alsook de mensen. Ontmoet oude bekende, drink een goed glas wijn en dans de hele avond.
De lokaties van de Disco & Dance Night zijn altijd bijzonder. Deze lokaties worden omgetoverd tot een echte disco club zoals de beroemde Studio 54. De rode loper en een glaasje bubbles staan al klaar. Een perfect geluidsysteem, een vette lichtshow en meerdere dj's zorgen voor een unieke avond die je niet mag missen.

Save the date! 9 december 2016 met Gerard Ekdom!



"Crevor Events maakt veelvuldig gebruik van de Grote Kerk Schiedam. Deze fantastische locatie ligt midden in het historische centrum van Schiedam en is prima te bereiken. Als specialist in het organiseren van mooie en bijzondere evenementen kunnen wij u prima van dienst zijn. Denk daarbij aan een presentatie, personeelsfeest of bruiloft inclusief ceremonie, diner en feest. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken.U heeft een leuk idee? Wij helpen u graag om van dat leuke idee een top idee te maken. En wilt u het eens helemaal anders, dan doen wij dat. Uiteindelijk gaat het om uw evenement die het verdiend om perfect georganiseerd te worden."
Adres:
Stad: Schiedam


Recensies
Laatste kerst fout en nieuw was minder....
Wat een leuke organisatie. Top evenementen
Organisator van evenementen in Schiedam en omstreken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid