facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Disco Limburg

Disco Limburg

Info

DJ en drive-inshow voor bruiloft, bedrijfsfeest en jubileum 60's tot top 40. We get your party going https://www.disco-limburg.nl of 06-24534448

Geschiedenis

Disco Limburg is al bijna tien jaar succesvol sfeermaker op bruiloften, feesten en evenementen. We leveren hiervoor het licht, geluid en een gezicht: professionele DJ’s met alle aandacht voor de wensen van de mensen op het feest. Of het nu een bruiloft is, of een bedrijfsfeest, in een grote zaal of in de huiskamer.

Professioneel
Ons werk doen we professioneel, transparant en met veel passie. We steken veel energie in het samenstellen van de juiste muziek die past bij de gelegenheid én bij uw gasten. Zowel voor, tijdens en na het feest zijn we in contact met onze opdrachtgevers. Wij zijn tevreden als zij tevreden zijn met onze positieve bijdrage aan het feest.



"DJ met drive-inshow huren in Limburg, inclusief licht en geluid voor bruiloft, bedrijfsfeest, verenigingsfeest en jubileum. Muziek boeken met goedkope DJ en all-in prijs."
Adres: Hortensiastraat 68, 5925 AK Venlo (gemeente)
Telefoonnummer: 31624534448
Stad: Venlo
Route: Hortensiastraat 68
Postcode: 5925 AK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bruiloft DJ in Venlo Bruiloft DJ in Venlo 4 meter Bruiloft DJ in Venlo.. maar ook daaGaat u trouwen? We weten dat er veel geregeld morb...
Dj Falco Fabelhaft Dj Falco Fabelhaft 1 km DJ Falco Fabelhaft maakt er een interactieve wahnsinn van en schroomt niet om af en t...
Insidious soundsystem Insidious soundsystem 4 km DJ and Speaker Builder at my own INSIDIOUS SOUND SYSTEM
KENZA KENZA 6 km KENZA BOOTY BEATS https://soundcloud.com/djkenza-nl/kenza-presents-booty-beats
Recensies
Geweldige dj , zeer goed ingespeeld op de sfeer van de avond en de wens van de mensen. Dat maakt hem tot een zeer vakbekwaam persoon die weet hoe je een feestje moet bouwen. Bedankt voor de mooie muzikale avond, het was geweldig
Harrie..in 1 woord geweldig!! Bedankt voor je goede gastvrijheid, service als entertainer DJ etc. Mijn feest was bij iedereen ongekend super gezellig. Wat hebben we gedanst. Groetjes Richard Kuijt
Disco Limburg, Harry, heeft op onze bruiloft in België werkelijk een top prestatie geleverd. We trouwden intiem met zo'n 40 personen in de vorm van een weekend-wedding. Het contact van tevoren was erg plezierig. Harry kwam met initiatief en toen onze planning toch wijzigde, was Harry erg flexibel. Zijn enthousiasme is aanstekelijk en hij heeft aan onze avond echt heel mooi invulling gegeven. Publiek was wat betreft leeftijd uiteenlopend neefjes/nichtjes vanaf 8 jaar tot ouders van 70 jaar,en Harry liet iedereen heerlijk dansen.
Vanaf de eerste meeting met Harrie zat het al goed. Hij was enthousiast over ons concept en dacht mee. We wilden een deel western country thema op onze trouw en hebben zelf de country muziek ingestuurd en Harrie heeft er een feest van gemaakt. Hij had zelfs een cowboyhoed aan om helemaal in het plaatje te passen. Tijdens het feest speelde hij ook goed in op het publiek en gebeurtenissen. Zo was er bijvoorbeeld een zatte oom met een trommel die op de muziek probeerde mee te trommelen maar dat gaf cacophonie. Nog voor ik kon ingrijpen om hem te vragen op te houden had Harrie al makkelijkere muziek opgezet die trommelbaarder was en de man even in de spotlight gezet. Zo werd het een flawless overgang. Een van de gasten kwam zelf naar mij en zei wauw fantastisch dit is net zoals op tomorrowland met live muzikanten! Dit is geweldig. Na twee liedjes was de brave man uitgetrommeld en ging het feest lekker verder. Bij de openingsdand heeft hij ook goed de mensen aangespoord om mee te dansen nadat mijn vrouw en ik even alleen gedanst hadden zodat we niet het hele lied alleen hoefden uit te dansen :D alweer perfect initiatief. Het was een geweldig feest en dat hebben we voor een aanzienlijk deel aan Harrie te danken! Een absolute aanrader!
Op de Puch naar de Party! Vanaf het eerste moment een goed gevoel bij Harrie, dit gevoel werd helemaal waargemaakt. Harrie was behulpzaam, dacht met ons mee, hielp bij het regelen van de silent disco apparatuur, en heeft uiteindelijk van ons bruiloftsfeest een écht knalfeest helpen maken! En dat allemaal voor een hele schappelijke prijs. Kortom: we raden Harrie van harte aan voor je bruiloft, succes gegarandeerd!
Mede dankzij DJ Harrie werd ons 40 jarig huwelijksfeest een onvergetelijke gebeurtenis! Niet alleen de muziekkeuze was top, maar ook de geluidsinstallatie was perfect. Tijdens het dansen, kon toch nog met elkaar gesproken worden. Alles bij elkaar een geweldige ervaring met Disco Limburg!
In een woord een fantastische onvergetelijke dag en feest dank zij Harry Berghs, Disco Limburg. Precies zoals afgesproken muziek uit de jaren 70-80-90, met gelegenheid voor verzoeknummers. De voetjes gingen goed van de vloer, een echte aanrader voor een feestje. Harry bedankt!!!
Super feestavond gehad met Disco Limburg! Leuke interactie met het publiek zowel jong en oud. Wij hadden ons geen fijnere feestavond kunnen wensen. Leuke klik met Harrie en komt met goede input en ideeën.
Harrie was als DJ op onze bruiloft, wát een goede service! Niet alleen was de muziek precies afgestemd op onze wensen, maar ook de zaal werd prachtig verlicht. Daarnaast was niets te veel gevraagd, zijn apparatuur kon zonder problemen gebruikt worden voor stukjes van verschillende gasten. Harrie was ruim op tijd aanwezig en zorgde ervoor dat alles op rolletjes verliep. Alles kan, absolute aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid