facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DISC Coach

DISC Coach

Info

Jouw persoonlijkheid is je meest waardevolle bezit. De sleutel tot toekomstig succes en geluk ligt in het beter begrijpen van jezelf.



"Laat een persoonlijkheidsprofiel maken en groei door meer zelfkennis.Jouw persoonlijkheid is je meest waardevolle bezit. De sleutel tot toekomstig succes en geluk ligt in het beter begrijpen van jezelf. Als je die kennis inzet zal je zakelijk en privé meer bereiken en zal je meer harmonie met de mensen om je heen ervaren.- Groeien door zelfinzicht- Ontdekken wat je talenten zijn- Anderen en jezelf beter begrijpen- Hulp bij een studiekeuze / beroepskeuze- Hulp bij een carrièreswitch- Teamtraining- Persoonlijke coaching"
Adres: 3881BD Putten (gemeente)
Stad: Putten
Postcode: 3881BD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Voetbalschool Duits Voetbalschool Duits 370 meter NIEUW IN PUTTEN: Extra voetbaltrainingen voor jongens en meisjes van 8 t/m 15 jaar.
Desire van Nieuwenhuizen, Stress & Burn-out coach Desire van Nieuwenhuizen, Stress & Burn-out ... 948 meter Desiré zorgt er voor dat je je echt gehoord voelt. Ze denkt mee en is oprecht geïnter...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid