facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dirx

"Het geheim van de goedkoopste en beste slijterij van NederlandDirck3 vind je vooral in de randstad. Meestal gevestigd in de nabije omgeving van de supermarkten van Dirk, maar daarnaast bestaan er ook een flink aantal solitaire vestigingen.Met ruim 40 winkels behoort Dirck3 tot één van de grootste slijterijketens van Nederland. Vanuit het hoofdkantoor in Alphen aan den Rijn wordt de formule aangestuurd, scherp ingekocht en klinkende consumentacties bedacht."
Adres: Croesinckplein 1 , Zoetermeer 2722 EA, NL
Telefoonnummer: 079 331 2151
Stad: Zoetermeer
Route: Croesinckplein 1
Postcode: 2722 EA


Openingstijden

Maandag: 08:00-20:00
Dinsdag: 08:00-20:00
Woensdag: 08:00-20:00
Donderdag: 08:00-21:00
Vrijdag: 08:00-21:00
Zaterdag: 08:00-20:00
Zondag: 10:00-19:00


op zoek naar gerelateerd: dirx drogist, dirx slijterij, dirx drogist folder, dirx drogist openingstijden, dirx drogist winkels, dirx drogist bilderdijkstraat, dirx supermarkt, dirx drogist oud beijerland
Recensies
De toon van de medewerkster was uiterst onvriendelijk. We kregen een standje aan de kassa omdat ik even niet antwoordde op haar vraag of ik het bonnetje wilde. Daarna wederom een sneer toen ik een vraag stelde over het inpakken van het cadeautje. Ik stond werkelijk met m'n mond vol tanden, nog nooit zoiets meegemaakt. Melding gemaakt bij de naastgelegen Dirck. Zij gaven aan dat de vrouw wie ons hielp zelfs de leidinggevende van deze slijterij is. Ik werk in de buurt, maar zal zeker weten deze winkel voortaan overslaan.
Redelijke super met leuke aanbiedingen. Gemiddeld wat goedkoper dan AH, Jumbo, Hoogvliet. Groter assortiment dan Lidl en Aldi.
Wat kleinere dirck3, komt nog al eens met regelmaat voor dat er een aanbieding niet meer voorradig is wat jammer is. Voor de rest aardig personeel
Goede service en erg goede prijzen
Prima slijter. Alle grote merken op drankgebied zijn verkrijgbaar. Echter euro's goedkoper. En dat buiten de wekelijkse aanbiedingen, die zijn super voordelig. Top!!!! Wanneer zijn de drie Stoney Creek wijnen weer in de aanbieding?
Zojuist 130 euro uitgegeven aan drankjes en cadeaus bij de Dirck III, qua prijs niks aan te merken. De kassajongen ook onwijs klantvriendelijk. We hebben een fles Johnny Walker gekocht met een doos eromheen. Auto uitgestapt en de doos scheurt uit, fles kapot gevallen. Terug gegaan naar de winkel, dat de doos kapot scheurt is niet iets waar ík wat aan kan doen. Kassajongen onwijs klantvriendelijk, andere vrouwelijke medewerkster ongelofelijk klantonvriendelijk. Nog nóóit zoiets meegemaakt, 10 beschuldigingen die onterecht zijn gemaakt. Waarheid gesproken zoals hij is, waarom zou ik terug gaan voor een fles van €20 als ik hem zelf had verstopt?... ik net €130 euro uitgegeven?.. Ontzettend moeilijk gedaan en uiterst onbeleefd. Klantvriendelijkheid -1. Zonde, zal nog eens zoveel spenderen bij jullie. Als je drank met verpakkingen verkoopt mag de klant er vanuit gaan dat de verpakkingen stevig genoeg verpakt zitten ZONDER dat de doos openscheurt en je je fles kwijt bent.
Goede selectie en meestal goedkoper dan elders
Veel aanbod tegen scherpe prijzen.
Goed geholpen en de zaak ziet er netjes uit
Prima winkel, goed assortiment
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid