facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dirksen Financieel Adviseurs

Dirksen Financieel Adviseurs

Info

Dirksen Verzekeringen & Hypotheken, Verfrissend Anders...

Geschiedenis

Dirksen Verzekeringen & Hypotheken onderscheidt zich graag door dingen anders te doen dan anderen, door te kijken waar echt behoefte aan is. Wij hebben gemerkt dat onze klanten graag duidelijkheid hebben in waar ze voor verzekerd zijn en en wat ze daar nu eigenlijk voor betalen. Ook merken wij dat onze klanten het als prettig ervaren om 1 aanspreekpunt te hebben voor al hun financiële zaken zoals de verzekeringen, hypotheken, pensioen, leningen of spaarrekeningen. Ook ervaren zij het als prettig te weten dat het advies echt onafhankelijk is en dat hun belang bovenaan staat, dus klantgericht werken in plaats van productgericht adviseren.

Dirksen Verzekeringen & Hypotheken introduceert het Financieel Service Abonnement, het meest eerlijk beloningsysteem voor de financiële sector.
Met het Financieel Service Abonnement wordt het provisiestelsel helemaal losgelaten. Alle provisie en kortingen die wij als beloning zouden ontvangen krijgt u direct van ons terug als korting op uw premie wat een flinke besparing oplevert!
Omdat bij er ons natuurlijk ook brood op de plank moet komen en ook de schoorsteen moet roken, betaalt u ons een maandelijkse vaste vergoeding per maand voor de diensten die worden afgenomen. Voor alle "losse" adviezen die u bij ons afneemt betaalt u gewoon een vast bedrag (fixed fee) of per uur (uurtje factuurtje) Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent en betaalt u nooit teveel.

Ook voor bedrijven en ZZP'ers is de dé manier om op advieskosten te besparen met behoud van kwaiteit. Denk eens aan de premies die u nu betaald voor uw Arbeidsongeschiktheidsverzekering, wagenparkverzekering of brandverzekering, een flinke besparing is snel geraliseerd met het Financieel Service Abonnenent van Dirksen Verzekeringen & Hypotheken in Nijkerk. Bel voor een kosteloze verzekerings- of hypotheek check (033) 245 24 87.



"Dirksen Financieel Adviseurs is het adres voor al uw financiële zaken op het gebied van wonen en leven. Wij verzorgen graag de aan- en verkoop van uw woning, regelen op tijd uw hypotheek en zorgen er voor dat u goed verzekerd bent.Ook wanneer u uw belastingaangifte liever uitbesteedt aan een deskundige bent u bij Dirksen op het juiste adres.Om onze dienstverlening compleet te maken hebben wij ons naast de hierboven genoemde zaken ook gespecialiseerd in het samenstellen van testamenten en levenstestamenten.Kortom, voor al uw financiële zaken die te maken hebben met zorgeloos leven en wonen bent u bij de specialisten van Dirksen op het juiste adres."
Adres: Vetkamp 27, 3862 JM Nijkerk (gemeente)
Telefoonnummer: 033-2452487
Stad: Nijkerk
Route: Vetkamp 27
Postcode: 3862 JM


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Testamentspecialist Testamentspecialist 0 meter Specialist in het begrijpelijk maken van testamenten
Administratiekantoor HDW Administratiekantoor HDW 400 meter Verzorgt jouw financiële administratie. Van factuur tot aangifte.
Van Wijnen Nijkerk Van Wijnen Nijkerk 400 meter Altijd bereid mee te denken en met een passende oplossing te komen.
Middenduin Middenduin 484 meter De Middenduin Groep bestaat uit Administrative Services, Corporate Finance, Legal Ser...
Trigt Trigt 540 meter Professioneel Mantelzorg die uw huishouden beheert en uw financiën bewaakt
Objectief hypotheken en verzekeringen Objectief hypotheken en verzekeringen 1 km Wij zijn echt super goed geholpen door Objectief hypotheken! Alle mogelijke opties di...
WoonJuist WoonJuist 2 km Online voor lage kosten met advies de financiering van je woning regelen. Inclusief j...
Recensies
Peter heeft voor ons de hypotheek en verzekeringen geregeld voor onze nieuwe woning. Advies vond ik heel fijn, daar een woning kopen geen dagelijkse kost is voor ons. Communicatie is lekker soepel. Je staat niet in " de wacht", geen kastje naar de muur verhalen of "daar moet u mijn collega voor hebben en die is op vakantie gedoe" o.i.d. Je wordt hier gewoon heel goed gehoord en geholpen en dat is wat ik heel fijn vindt. Peter, ontzettend bedankt!
Peter heeft ons geholpen met het verkopen van de woning, ging bijzonder vlot en vakkundig, super!
erg plezierig en goed geholpen met diverse verzekeringen, zelf geen omkijken naar gehad alles is perfect geregeld.
Goede service, bereikbaar, goede prijzen
no nonsense, eerlijk en helder! Top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid