facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dirk van Uden Makelaardij & Taxaties

Dirk van Uden Makelaardij & Taxaties

Info

De makelaar voor U.
Wij zijn een makelaarskantoor dat met veel enthousiasme en passie voor het vak te werk gaat.



"Samen met een vast team van enthousiaste specialisten zorg ik ervoor dat u als klant altijd koning bent. Ons kantoor kenmerkt zich door onze moderne aanpak.Wij volgen de laatste trends op vastgoedgebied op de voet. Niet omdat het moet, maar omdat we het niet kunnen laten. Met het hele team van Dirk van Uden Makelaardij & Taxaties maken wij van elke transactie een feest!"
Adres: Maaskantje 47, 5271 XE Sint-Michielsgestel
Telefoonnummer: 0732606060
Stad: Sint Michielsgestel
Route: Maaskantje 47
Postcode: 5271 XE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Staete Makelaars, Dirk van Uden Facebook
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Heeren van Herlaer Heeren van Herlaer 3 km Prachtige omgeving om mooie wandelingen te maken.
Romeynders Makelaardij Romeynders Makelaardij 4 km Wij bevelen Sander vaak aan bij onze klanten, eerlijke en snelle communicatie.
Recensies
De ontvangst en uitleg door Dirk van Uden zijn zeer goed ontvangen door ons als kopers. Hij was enthousiast, eerlijk en kon direct antwoord geven op de door ons gestelde vragen. Indien wij ooit weer ons huis zouden verkopen weet ik zeker bij wie ik aan zal kloppen. Ook de administratieve afhandeling van de koop is tot nu toe zeer netjes verzorgd.
Wij geven een 10, komt alle gemaakte afspraken na. Prettig om mee te werken ,ook de mensen van kantoor en de mensen die hij inhuurt voor foto’s , film ,styliste en de inmeter van onze woning
Top makelaar! Ondanks Dirk de verkopend makelaar was van de woning die ik heb gekocht, heeft hij mij meermaals adviezen gegeven op verschillende vraagstukken, dit terwijl er geen opdrachtgever / opdrachtnemer relatie is. Dit is nu iemand die houdt van zijn vak en een extra stap durft te zetten!
Een goed makelaar die snel kan schakelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid