facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dirk van den Broek

Dirk van den Broek
Adres: Plantageweg 31, 2951 GN Alblasserdam, Nederland
Telefoonnummer: 088 313 4845
Staat: Zuid-Holland
District: Alblasserdam
Stad: Alblasserdam
Route: Plantageweg
Huisnummer: 31
Postcode: 2951 GN


Openingstijden

maandag: 07:00–21:00
dinsdag: 07:00–21:00
woensdag: 07:00–21:00
donderdag: 07:00–21:00
vrijdag: 07:00–21:00
zaterdag: 07:00–20:00
zondag: Gesloten

Recensies
Grote supermarkt, lekker goedkoop, mooie groente & fruit afdeling en heerlijke saucijzenbroodjes.
Je kunt er halen wat je nodig hebt voor een half redelijke prijs, maar wat is de sfeer er kil. Verlichting alsof ze het recht uit een ziekenhuis anno 1970 hebben gerukt.
al 40 jaar doe ik boodschappen dirk bas. Wat is deze zaak achteruit gegaan, niets op het personeel aan te merken, ik word altijd vriendelijk behandeld en als ik iets niet kan vinden word je goed behandeld. Wat mijn grootse irritatie is geen producten.nHoe kan het keer op keer de zelfde producten totaal uitverkocht zijn, het continue verplaatsen van producten is een ziekelijk manier om klanten te verwarren, zeker met het oog op mensen met autisme. Zo te zien ben ik niet de enigen die klacht, Dit zijn aandachtspunten die je al jaren niet heb opgelost.
Dirk Alblasserdam, tegenwoordig grijp ik te veel in lege schappen waardoor ik naar de concurrent moet. Ook regelmatig groenten/fruit wat binnen 2 dagen of bij thuiskomst niet vers lees verrot of oud blijkt te zijn. Het kost mij te veel tijd om daarvoor terug te gaan en daarbij heb ik de bon er niet altijd meer bij. Baal hier wel vaak van.
Dirk broesveld schiedam.nWoensdag ging de Dirk pas om 1600 uur open door werkzaamheden. Oke dat kan gebeuren maar 1600 uur deuren stonden open en bord 1600 uur stond ook open. Stonden denk toch wel zo 100 mensen buiten. We gingen naar binnen en tijdens het winkelen al wat spullen in mandje werd er 1 wakker die riep om dat ze nog niet open waren het liep uit. Maar in tussen stonden er al een paar bij kassa ik ook. Mochten niet afrekenen en werd verzocht om buiten te gaan staan en te wachten. Buiten was het ook doorgekomen niet open ging want ze werden tegengehouden .nDenk dan het bord met 1600 uur had je weg moeten halen. Wat al binnen was had je moeten helpen is tenslotte jullie fout niet van die al binnen waren.nWe moeten maar buiten weer aansluiten dus achter in de rij. Waren er veel boos vooral die al bij de kassa stonden belahgelijk. Maar er is ook iets posietiefs hieraan. A.H heeft het nog nooit zo druk gehad.nEn je heb veel vaste klanten nu zelf doorgestuurd naar A.H.nKwam nooit bij A.h maar nu ik er geweest ben ja ga er vaker heen goede reclame Dirk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid