facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dirk van den Broek

Dirk van den Broek

Geschiedenis

In 1948 opende Dirk van den Broek aan het Mercatorplein in Amsterdam de eerste zelfbedieningswinkel en in 1953 opende Dirk van den Broek de eerste supermarkt in Amsterdam. Tegenwoordig bestaat de supermarktformule Dirk van den Broek uit meer dan 100 winkels met een discount serviceformule.



"Al sinds 1948 biedt Dirk van den Broek de laagste prijs voor al je dagelijkse boodschappen. Het begon met de eerste zelfbedieningswinkel van Nederland aan het Mercatorplein in Amsterdam, gevolgd door de eerste supermarkt in 1953. Vandaag de dag is Dirk uitgegroeid tot een succesvolle discount serviceformule met meer dan 125 winkels in heel Nederland. In de wekelijkse folder vind je de meest voordelige aanbiedingen en Kanskoopjes. Of je nu groente, zuivelproducten, huishoudelijke artikelen of andere boodschappen zoekt, bij Dirk vind je altijd wat je nodig hebt. Ervaar zelf waarom Dirk al meer dan 80 jaar een begrip is in Nederland.Op Dirk kun je rekenen!"
Adres: Hannie Schaftplein 1, 1511 VT Oostzaan
Telefoonnummer: +31883134335
Stad: Oostzaan
Route: Hannie Schaftplein 1
Postcode: 1511 VT


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 07:00 - 20:00
Zondag: 12:00 - 19:00

Recensies
6 Ik was er al jaren niet meer geweest ik ging vandaag op zoek naar iets dat me erg ingewikkeld leek normaal gesproken bevindt het item dat naast je zou moeten staan zich in een andere sectie Moeilijke winkelplaats voor zieken en gehandicapten
De Dirk is voor mij de winkel waar ik het liefst mijn boodschappen doe.Ruim,schoon,zeer veel aanbod.Vriendelijk,behulpzaam personeel en nooit geen lange wachtrijen,zoals bij andere supermarkten.
Jammer dat het altijd zo druk is en dat er nu nog maar 2 kassa's zijn en de rest zelfbedieningskassa's. Ook de parkeerplaatsen zijn vaak bezet en druk. Ik hou er van om persoonlijk te worden geholpen en het is een extra service. In Amerika worden zelfs je boodschappen ingepakt in papieren zakken en naar jouw auto gebracht. Dat moeten ze hier in Nederland ook eens gaan doen. Voor de rest gaat deze zaak erg achteruit. De oude indeling was veel beter en overzichtelijker.
Slechte service ooit Kan niet eens als je dat wil bij de gewone kassa afrekenen Vooral in de avonduren Zoveel mogelijk boycotten deze winkel
Heel mooi en nette bedrijf personeel is vriendelijk, hulpvol en professioneel en voor de Manager een dikke 10 had vergeten flessen in te leveren heeft hij voor me gedaan bij de ingang top service en klantvriendelijk !
Wat een verschrikkelijke winkel is het geworden.. Ookal gebruik je de zelfscan sta je nog langer te wachten en dan nog gecontroleerd worden. Vroeger kwamen we daar met alle plezier.. nu voel ik me ieder keer in de gaten gehouden door de medewerkers..Voortaal lekker naar de appie!
Bier reclame amstel tray 0,50 op hertog Jan krat op. Heel zielig 12 losse blikken en half kratje hertog jan
Ik wilde niet meteen hoog van de toren blazen dus vandaar 3 sterren. Dit was mijn eerste keer sinds lange tijd ong 15 jaar geleden voor het laatst geweest. Zou het fijn vinden als jullie half 8 open gaan. Sluit dan goed aan op mijn nachtdienst. Rest is supergoed en zeer voordelig.
Buurtsuper met lage prijzen en genoeg gratis parkeerplaatsen. Blauwe zone dus parkeerschijf gebruiken!
Was vanmorgen vroeg in de winkel maat tref dan lege schappen aan. Artikelen veranderen ook vaak van merk, jammer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid