facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dirk van den Broek

Dirk van den Broek

Geschiedenis

In 1948 opende Dirk van den Broek aan het Mercatorplein in Amsterdam de eerste zelfbedieningswinkel en in 1953 opende Dirk van den Broek de eerste supermarkt in Amsterdam. Tegenwoordig bestaat de supermarktformule Dirk van den Broek uit meer dan 100 winkels met een discount serviceformule.



"Al sinds 1948 biedt Dirk van den Broek de laagste prijs voor al je dagelijkse boodschappen. Het begon met de eerste zelfbedieningswinkel van Nederland aan het Mercatorplein in Amsterdam, gevolgd door de eerste supermarkt in 1953. Vandaag de dag is Dirk uitgegroeid tot een succesvolle discount serviceformule met meer dan 125 winkels in heel Nederland. In de wekelijkse folder vind je de meest voordelige aanbiedingen en Kanskoopjes. Of je nu groente, zuivelproducten, huishoudelijke artikelen of andere boodschappen zoekt, bij Dirk vind je altijd wat je nodig hebt. Ervaar zelf waarom Dirk al meer dan 80 jaar een begrip is in Nederland.Op Dirk kun je rekenen!"
Adres: Vierwiekenplein 46-48, 3262 AN Oud-Beijerland
Telefoonnummer: +31883134690
Stad: Oud-Beijerland
Route: Vierwiekenplein 46-48
Postcode: 3262 AN


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 07:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Openingstijden Dirk zondag, supermarkt oud-beijerland zondag open, Solliciteren Dirk oud beijerland, Koopzondag Oud-Beijerland, Jumbo Oud-Beijerland openingstijden, Openingstijden Trekpleister Oud-Beijerland, lidl oud-beijerland zondag open, ALDI Oud-Beijerland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Albert Heijn Oud-Beijerland Albert Heijn Oud-Beijerland 931 meter Voor de werkeloze die heel de dag thuis zit een fijne winkel maar al sinds jaar en da...
Agrimarkt Agrimarkt 3 km
Recensies
Heerlijk ruim en voldoende parkeergelegenheid. Veel aanbod en aanbiedingen volop aanwezig. Wij komen speciaal uit Rotterdam om hier rustig boodschappen te kunnen doen.
Jammer dat de aanbiedingen er vaak gewoon niet zijn! Je komt toch voor je voordeel!
Waarom zo weinig kassa's open, echt zo slecht
Veel supermarkten zeggen de goedkoopste te zijn maar bij Dirk geloof ik het ook echt. Ruime keuze en lage prijzen.
oplichters!!! prijs in de winkel 1.74, pargon prijs 2.18
Donderdag gehakt gehaald, goed tot 3 juni, ligt 1 juni in de asbak, gewoon zuur
Winkel zag er schoon en netjes uit. Vakken mooi gespiegeld. Assortiment prima op orde. En gezellige kassière.
Sinds de scanners er zijn echt een fijne winkel groot overzichtelijk en geen wachtrijen meer
De laatste tijd heel druk parkeren is daar prima en goedkoper dan andere supermarkten. Letop mensen Dirk gaat verbouwen en sluit 25-02-2023 om 16:00 uur voor een aantal dagen als ik het goed gezien heb gaat 3-03-2023 om 9 uur weer open. Dus even naar een andere supermarkt.
Mooie supermarkt, ruim assortiment, goede prijsstelling. Vriendelijk personeel. Nu ook zelfscankassa's! Mooie aanvulling op winkel, die momenteel deels nog verbouwd wordt, maar daar heb je geen last van.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid