facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dirk van den Broek

Dirk van den Broek

Geschiedenis

In 1948 opende Dirk van den Broek aan het Mercatorplein in Amsterdam de eerste zelfbedieningswinkel en in 1953 opende Dirk van den Broek de eerste supermarkt in Amsterdam. Tegenwoordig bestaat de supermarktformule Dirk van den Broek uit meer dan 100 winkels met een discount serviceformule.



"Al sinds 1948 biedt Dirk van den Broek de laagste prijs voor al je dagelijkse boodschappen. Het begon met de eerste zelfbedieningswinkel van Nederland aan het Mercatorplein in Amsterdam, gevolgd door de eerste supermarkt in 1953. Vandaag de dag is Dirk uitgegroeid tot een succesvolle discount serviceformule met meer dan 125 winkels in heel Nederland. In de wekelijkse folder vind je de meest voordelige aanbiedingen en Kanskoopjes. Of je nu groente, zuivelproducten, huishoudelijke artikelen of andere boodschappen zoekt, bij Dirk vind je altijd wat je nodig hebt. Ervaar zelf waarom Dirk al meer dan 80 jaar een begrip is in Nederland.Op Dirk kun je rekenen!"
Adres: Markt 21, 4751 HS Oud-Gastel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: +31883134795
Stad: Oud-Gastel
Route: Markt 21
Postcode: 4751 HS


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 18:00
Zondag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Jumbo Oud Gastel, Openingstijden Dirk zondag, Dirk van den Broek Stadskanaal, Dirk van den Broek Rijswijk, Openingstijden Dirk Oudenbosch, Dirk van den Broek openingstijden Koningsdag, Dirk van de Broek Etten-Leur, Dirk Den Haag centrum
Recensies
Geen grote winkel maar wel met een heel ruim aanbod. Alleen jammer dat je er clausterfobie krijgt. En dat komt voornamelijk door alle volle en lege karren van het vullen. Ook gingen de vakkenvullers niet even aan de kant of zette even de kar aan de kant toen wij er langs wilde. Het was dan ook wel dinsdag avond voor de nieuwe aktie inging. Dus heel druk met vullen. Maar dan nog hoeft het niet zo'n puinhoop te zijn. Krijg ik een antwoord van Menno of ik de review wil appen. Waarheen dan?? En plakken en knippen kan iedereen toch?
Fijn om een Dirk in de buurt te hebben, goede aanbiedingen. Helaas is deze vestiging niet zo groot en daardoor een beetje krap en bijv. in een rolstoel niet heel ontspannen boodschappen doen.
Een Dirk met meer assortiment en zelfs actieproducten op voorraad. Maar waarom zijn deze winkels allemaal zo krap ingedeeld. De cassiere nam niet de moeite te groeten en vervolgde haar gesprek met een collega achter haar. Een onvoldoende voor klantvriendelijk.
Nog steeds de voordeligste Favoriet supermarkt!
Hele kleine supermarkt, vooral s'avond of overdag dat er echt dingen in de weg staan. Dat je niet normaal kan lopen
Te kleine winkel. Lijkt wel een buurtsuper
Niet heel bijzonder Tis een supermarkt..., maar mooie winkel
Dagelijkse boodschappen voor goede prijs. Aanbiedingen die behoorlijk in je portemonnee scheelt. Dirk was nooit mijn supermarkt. Maar nu ontdekt met huidige prijzen
De vraag gesteld ,om de Alpro producten uit te breiden voor mensen met allergie.Ik heb allergie voor vanille,dus de vraag gesteld om chocoladevla of caramelvla in het assortiment op te nemen zodat ik ook een een toetje kan krijgen.Ik ben vegitarieer en leef alleen op Alpro producten.Deze producten hoeven niet in de ijskast omdat ze langer houdbaar zijn.
Veel.lege vakken, aanbiedingen vaak.niet aanwezig al op!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid