facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dirk Boterblom

Dirk Boterblom

Info

pagina over mijn biografie van U HAALT DE VEERTIG NIET.

te koop in de #bijnagratismarkt. voor € 15,95 zijlstr 13 haarlem.



"De Bijna Gratis Markt Haarlem is een kringloopwinkel met een fietsenwerkplaats, waar niet alleen spullen maar ook mensen een tweede kans verdienen. Mensen met afstand tot de arbeidsmarkt kunnen hier werken om te re-integreren op de arbeidsmarkt en om te resocialiseren in het dagelijks leven. Deze laagdrempelige voorziening richt zich op mensen met een verslaving, psychische problemen en daklozen zonder betaald werk. Daarnaast biedt de Bijna Gratis Markt werkervaringsplekken aan jongeren met een begeleidingsbehoefte, waardoor zij kunnen ontdekken waar hun talenten liggen en waardoor hun kansen op de arbeidsmarkt worden vergroot. Kom gezellig snuffelen."
Adres: zijlstr 13 haarlem, 2011 TJ Haarlem
Telefoonnummer: 0651341544
Stad: Haarlem
Route: zijlstr 13 haarlem
Postcode: 2011 TJ


Recensies
Ik had een speciaal onderdeel nodig voor mijn fiets binnen een dag in de winkel top.
Gisteren langs geweest bij deze fiets/tweedehands winkel. Eigenaar begon "Moriaantje zo zwart als roet" te zingen toen hij me zag, ik ben een donkere vrouw. Ook bij het afrekenen sprak hij in gebrekkig Nederlands tegen me, terwijl mijn Nederlands perfect is. Het is 2021, doe es ff normaal. Als het kon zou ik nul sterren geven. ***English version: Owner is a xenophobic piece of s**t, avoid at all costs.
Fantastische winkel, makkelijk te vinden en gezellige sfeer. De eigenaren zijn zeer sympathieke mensen met gevoel voor humor. Mijn nieuwe fiets was snel gevonden, met extra slot voor de veiligheid. Ik kom graag snel weer terug om rond te kijken en uiteraard voor een praatje! - Hartelijke groeten van Noah Roos
Het gaat hier net even wat anders dan dat we 'gewend' zijn, maar dat maakt het juist zo bijzonder. Een mooi initiatief om mensen een eerlijke kans te bieden om aan het werk te zijn. Je hoort Dirk wel eens schreeuwen door de winkel ; maar het is een vriendelijke man en altijd even behulpzaam! Ik blijf zeker terugkomen voor mijn fietsonderhoud.
Nattevingerwerk qua prijzen verzinnen, en aan de veel te hoge kant. Dat was een tijd geleden al en nu nog steeds. Het is sowieso niet fijn winkelen zonder prijskaartjes, in een kringloop die “bijna gratis markt” heet zou je verwachten dat het wel mee valt. Eigenaardige mensen ook, en dan heb ik het niet over de sociale medewerkers. Wel dikke complimenten voor hoe de indeling nu is, waar je vorig jaar nauwelijks door de gangpaden heen kon zonder iets om te stoten is dat nu een stuk verbeterd, stuk overzichtelijker en minder chaotisch.
Wat een oplichtings praktijken! Er stond een bordje dat dvd's 1 euro waren... zocht ik 3 cd's uit, wilde deze eigenaar de hoofdprijs van 12 euro voor oude kringloop cd's hebben?! Boevenbende!
Goede service bij het repareren van mijn fiets voor een goede prijs.
Super goede service. Fiets was kapot en gerepareerd in korte tijd en met hele fatsoenlijke prijs!! Bedankt
Mooie winkel met mooie spullen Nieuw en 2ehands Personeel doen hun best om alles netjes neer te zetten en lukt ze super Ik kwam voor een fiets en ging met de fiets en mooie 2ehands fietstas gevuld weg
Veel keuze van kringloop materiaal.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Dirk Boterblom.

Haarlem boekenreeks

openingstijden, locatie, vervoer. zijlstr 13 haarlem haarlem bekende persoon kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Dirk Boterblom adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Dirk Boterblom. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Dirk Boterblom delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bevrijd Leven Bevrijd Leven 2 km Het doel van de Essentie-Bijeenkomsten (satsang) is het ontdekken van je essentie, li...
Jan Pool Jan Pool 4 km Ik ben daar naar de Kledingbank geweest en wat een ongelooflijk lieve ervaring. Hele...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid