facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DippieDoe

DippieDoe

Info

Familiepark Dippiedoe, daar willen alle kinderen naartoe!

Geschiedenis

Familiepark DippieDoe heeft de mooiste, leukste en spannendste speelattracties voor kinderen tot 13 jaar, binnen en buiten!
Het park is kindvriendelijk, veilig en overzichtelijk.

Kinderen kunnen onbeperkt van alle attracties genieten!
Kijk voor de exacte openingstijden en entreeprijzen op www.dippiedoe.nl.



"Attractiepark DippieDoe, daar wil iedereen naartoe!Attractiepark DippieDoe is het attractiepark in Brabant voor kinderen t/m 12 jaar! Ga in de spannende achtbaan Tyfoon, zwier rondjes in de Draaikolk of speel met je kleintje in de Dreumesbaai. DippieDoe is kindvriendelijk, veilig, overzichtelijk, weersonafhankelijk en coronaproof. Binnen en buiten is van alles te doen. Gelegen bij recreatiepark Aquabest, nabij Eindhoven. Naast de A2, dus uitstekend bereikbaar! Kinderen tot 2 jaar mogen gratis naar Attractiepark DippieDoe toe!DippieDoe heeft een Binnenhaven en een Buitenhaven. Let op, in de wintermaanden is alleen de Binnenhaven geopend."
Adres: Ekkersweijer 1, 5681 RZ Best
Telefoonnummer: +31499 330 204
Stad: Best
Route: Ekkersweijer 1
Postcode: 5681 RZ


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: dippiedoe entree, dippiedoe actie, dippiedoe korting, dippiedoe zwemmen, dippiedoe openingstijden, dippiedoe groupon, dippiedoe cuijk, dippiedoe social deal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Aquabest Aquabest 167 meter Aquabest is een gastvrij recreatiepark voor jong en oud rond een mooie royale plas ge...
Kapelaan Naus Speeltuin Best Kapelaan Naus Speeltuin Best 2 km We gaan een mooi en veilig speeltuin maken voor onze kinderen. Wij zijn al in gesprek...
Pannekoekenhuis De Klomp Pannekoekenhuis De Klomp 4 km Hebben ze een zeer uitgebreid assortiment pannenkoeken. Een mooi terras en vriendelij...
Recensies
Zijn hier met onze kleinzoon geweest, 7 jaar oud en hij heeft zich prima vermaakt. Park is geschikt voor kinderen tot ongeveer 12 jaar oud. Voor de prijs voldoende attracties aanwezig. Ook voldoende speeltuin om te klimmen en spelen> Horeca aanwezig met ruime keuze, ook vegetarisch. Komen zeker nog eens terug.
Gezellig en compact pretparkje. Wij waren hier met onze kinderen van 8, 9 en 10 jaar. Zij hebben zich mooi vermaakt de hele dag. Ondanks dat we er in de zomervakantie waren, hoefde ze eigenlijk nergens lang voor te wachten. Het gedeelte binnen is leuk voor als het slecht weer is. Horeca prima in orde, wel wat prijzig.
Heel leuk park voor kinderen tot max 12 jaar. De midgetgolfbaan is aan renovatie toe verder ziet het er netjes uit. Ook handig dat je gewoon 1 liter limonade kan kopen in een kan met bekers voor minder dan 3 euro.
Erg leuk park voor kinderen. Leuke attracties voor klein een groot, binnen en buiten. Zowel rustige attracties als wat spannender. De 4 jarige ging los in de botsauto's en de 10 jarige heeft zich prima vermaakt in de Tyfoon achtbaan. Als volwassenen trouwens ook erg leuk! Complimenten voor het Tyfoon team dat er maandag 25-07 stond Nico en..? Met de gezellige muziek erbij maakten ze er een feest van!! Absoluut aanrader dit park.
Een kleinschalig pretpark voor goed en slecht weer. Het heeft een binnenspeeltuin, en buiten staan er diverse kleine attracties die je in een pretpark kan verwachten. Het is leuk voor kinderen van 3 tot 10-12 jaar. Binnen staat de muziek vrij hard. Het is veelal opzwepende kindermuziek. Het zorgt er bij mij wel voor dat mijn batterij veel sneller leeg raakt. Ook mijn kinderen waren na een dag spelen echt helemaal op. Buiten staat de muziek ook aan in de buurt van de attracties en speeltuinen. De horeca lijkt geleid te worden door begin twintigers. Het is eten, maar er lijkt in totaliteit weinig aandacht aan besteed te worden. Het eten wordt op kartonnen bordjes neergekwakt. Twee borden met pannekoeken zelfs op elkaar. Dikke plakkende niet gaar lijkende pannekoeken. Met het houten bestek had ik moeite om ze door te snijden. En dan was niet alles klaar. Toen de rest alles al op had, was dan eindelijk het laatste gerecht klaar. De reactie van de medewerker leek er totaal niet op dat dit met prioriteit behandeld was geworden. De kids hadden een fantastische dag. Dat maakte een hoop goed.
Alleen het binnenpark bezocht. In maart is het buitenpark nog gesloten. Sfeer is leuk. Leuke kindermuziek, vriendelijk personeel. Kleinschalig, maar divers. Verder vraagt de grote schoonmaak wel echt aandacht. Grote stofplukken en stofwebben zijn nooit fijn.
Kleinschalig maar geweldig attractiepark dat zich focust op kinderen van 2 tot 10 jaar. Voldoende speeltuigen aanwezig voor een dag speelplezier met afwisseling. Binnenzone met een enorm klimspeeltuig, super glijbaan en zelfs een caroussel. Buitenspeelzone met verschillende geautomatiseerde attracties voor de oudere kinderen en verschillende zandbakzones met speeltuigen voor de kleinere kindjes.
Bedankt voor de geweldige dag, 2 kinderen van 6 en 1 van 3. Ze wilden niet naar huis, dat zegt wel iets. Personeel super vriendelijk, de botsauto's heerlijk echt geschikt voor de kleine,hij wilde telkens weer. Bij de meiden, zweefmolen,vrije val duidelijk favoriete attracties. Een super dagje uit geweest. Het was drukker dan gewoonlijk, maar hebben daar niet heel veel last van gehad. Prijzen horeca ook normaal. Top gewoon Bedankt iedereen.
Leuk voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 8 jaar. Ruime parkeergelegenheid voor de deur en goed bereikbaar via nabij gelegen snelweg. De entreeprijs is schappelijk zeker als je ze koopt via Jumbo Uitjesapp of Ticketveiling.nl. Park is ruim opgezet met vanaf april een mooi attractiepark met diverse achtbanen, zweefmolen etc. Horeca is goed van kwaliteit. Binnen ook leuk voor de kinderen met een draaimolen, diverse attracties, ballenbak voor de allerkleinsten. Kortom: aanrader.
Heel erg leuk attractie park! Zeker omdat het ook echt voor verschillende leeftijden, er binnen en buiten wat te doen is. Wij komen zeker nog eens terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid