facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Diplas PT

Diplas PT

Info

Mylogenics/ Dorn en Breuss behandelaar
Personal Training / small group training
Personal Hormonal Profiling (PHP)
Voedingsconsulente

Geschiedenis

We leven in een wereld waarin de levensverwachting steeds hoger wordt en de vergrijzing toeslaat.
Echter naar mate we ouder worden krijgen we steeds meer klachten. Pijnklachten (soms chronisch) die voortkomen uit te weinig of nauwelijks bewegen, overgewicht, gezondheidsklachten.
Het is dan ook niet verwonderlijk dat de kosten voor de gezondheidszorg de komende jaren de pan uit reizen.
Ik ga je helpen deze vicieuze cirkel te doorbreken en je kwaliteit van leven verbeteren.


Missie
Door de oorzaak aan te pakken wil ik je helpen de kwaliteit van leven hoog te houden en als bijkomend voordeel de kosten voor de gezondheidszorg te drukken.
Daar waar de reguliere gezondheidszorg vaak aan symptoom bestrijding doet pak ik de oorzaak aan. Daar waar je die kilo’s niet kwijtraakt, help ik je aan een strakker lichaam.
Daar waar het jou niet lukt uw doelen te bereiken, breng ik je tot boven de door jou gestelde doelen.
Een positieve mindset is daarin onontbeerlijk



"Wij behandelen mensen met allerlei chronische pijnklachten en beperkingen. Ook revalideren wij, snel en effectief, mensen met b.v. een hernia, blijvende pijnklachten na de plaatsing van een protese en opgelopen blessures.Er is meer mogelijk dan men in de reguliere zorg beweert. Ga naar de website en kijk wat anderen hierover vertellen. Zij gingen je voor.Maak op de website een afspraak voor een intake en laat je verbazen."
Adres: De scheysloot 59, 2201GN Noordwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0637410158
Stad: Noordwijk
Route: De scheysloot 59
Postcode: 2201GN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Wat is Diplas, Diplas reviews
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kickstartyourhealth Kickstartyourhealth 3 km Wat ik heel fijn vind is dat er gewoon een afspraak is ik kan het niet maken om de tr...
PRO PERSONAL FIT Personal Training PRO PERSONAL FIT Personal Training 4 km Welkom op de officiële Facebookpagina van pro personal fit®. Expert op het gebied van...
Recensies
Door een beknelling in mijn rug liep ik al langere tijd. sinds mei 2019, met uitstralingspijn in mijn rechterbeen en kuit. Het belemmerde mij in mijn werk. Ik had al verschillende andere manieren geprobeerd om van de pijn af te komen. Injecties en het recht laten zetten van de wervelkolom, niets hielp. Ik stond op het punt om mij dan maar te laten opereren. Toen werd ik gewezen op Diplas. Na een in take te hebben gehad bij Teun aan de slag gegaan. Met persoonlijke trainingen heeft hij mij in korte tijd, 5 weken, van de pijn afgeholpen. Met name de persoonlijke benadering gaf een veilig gevoel. Het is dan wel geen klassieke manier van behandelen maar het heeft voor mij heel goed gewerkt.
Ik kon een jaar lang niet lekker hardlopen en bleef last houden van zeurderige pijnen. Nu, na één behandeling van Diana, kan ik eindelijk weer lekker mijn meters maken. Dankjewel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid