facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Diordie Fashionstore

Info

Fashion | Designer Vintage | Mode Musthaves | Shoes | Bags | Accessoires | WWW.DIORDIE.NL | Voor 16:00 besteld = dezelfde dag op de post |

Adres: Rijkstraatweg 43, 3222 KA Hellevoetsluis
Stad: Hellevoetsluis
Route: Rijkstraatweg 43
Postcode: 3222 KA


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: diordie sale, diordie jurkjes, diordie kortingscode, diordie reinders, diordie schoenen, diordie blazer, diordie vintage, diordie mode hellevoetsluis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Smyl Smyl 1 km Smyl is een (online)winkel voor dameskleding in diverse maten, met een juiste prijs k...
Recensies
Wat een slechte service, een bestelling gedaan. Proberen contact op te nemen, maar geen gehoor. Tig keer gebeld, mail gestuurd, ze zijn zo slecht bereikbaar.
Zojuist een bikini besteld uit de sale alleen was deze helaas te klein. Heb toen naar de winkel gebeld waar ik een super aardige mevrouw aan de lijn kreeg die mij voorstelde om de bikini te retourneren en ik hier voor in de plaats een tegoed bon zou krijgen. Ik ben toen nog mail contact gehad met iemand van de klantenservice en die heeft mij verder geholpen. Super blij met de oplossing en wat een vriendelijk personeel!
Met een shirtje dat bij de tweede keer dragen al kapot ging naar de winkel terug gegaan. Daar werd simpelweg de vergelijking gemaakt met dat wanneer je met een nieuwe broek op de grond valt en er een gat in komt ook niks gedaan kan worden omdat het zelf veroorzaakt is. Ik legde uit dat ik niks geks had gedaan met het shirtje waarbij weer hetzelfde antwoord werd gegeven door de eigenaresse. Een shirtje kan kapot gaan, maar de hele attitude die erbij kwam kijken zorgt er bij mij voor dat ik niet snel terug zal gaan naar de winkel. Als dat een manier is hoe je met klanten omgaat, dan hou je uiteindelijk geen klant over.
Een kapot item kan altijd gebeuren, maar dat je word afgewimpeld met een simpel "Je kunt het beter naar een naaiatelier sturen." Vind ik uitermate slecht en op verdere mailtjes niks meer reageren nog slechter.
Paar keer wat besteld, altijd de dag erna in huis. Van de week in de nieuwe winkel geweest en héél fijn geholpen. Meiden dank voor de altijd fijne service!
Leuke winkel! De kleding niet voor mijzelf uiteraard, dus de hulp die me werd geboden werd zeer gewaardeerd!
Gezellige meiden. Leuke moderne betaalbare spullen. Parkeren niet altijd even makkelijk op de Rijksstraatweg. Aan de achterzijde vaak meer kans op een plekje.
Heel vriendelijk, hele leuke winkel en mooi ingericht.
Leuke winkel met behulpzame en gezellige verkoopsters
Leuke kleding, aardige meiden. Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid