facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dio drogisterij Ina

Dio drogisterij Ina

Info

Een drogisterij met een uitgebreid assortiment, staatsloterij verkoop en DHL servicepunt. Tevens een stomerij service punt.

Adres: Oosteind 16, 9331 AH Norg
Telefoonnummer: 0592670420
Stad: Norg
Route: Oosteind 16
Postcode: 9331 AH


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00

Recensies
Ik was op zoek naar een wenkbrauw potlood . De winkeldame had het te druk met kletsen met een andere klant . Jammer genoeg was de make up display erg rommelig . Kon met moeite testers vinden en met nog meer gedoe de gesealde potloden. Was deels mijn schuld want geen leesbril bij me kon dus niet op nummer zoeken . Toen ik de dame vroeg om mij te helpen was ze verbolgen over het rommeltje qua potloden alsof ik dat gedaan had en zocht vervolgens een andere kleur uit . Toen ik haar vroeg of dat wel klopte want leek zo donker liet de beige streep op mijn hand nog zien kwam dat volgens haar doordat het potlood in plastic geseald was . Thuis gekomen was mijn potlood in plaats van donkerblond donker bruin . Niet echt fijne ervaring .
goede winkel ik heb een 007 James Bond reclamebord gratis gekregen en een shower gel voor 3 euro gekocht, ook van James Bond. omdat ik Bond fan ben aardige mensen.
Prima plek om je toiletspullen, make-up en dergelijke te halen, vriendelijke en behulpzame eigenaresse....!
Een fijne winkel met een persoonlijke instelling waar je goed geholpen wordt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid