facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dingespoort

"Restaurant Dingespoort is gesloten sinds 24 september 2018.Houd de lokale media in de gaten voor nieuwe ontwikkelingen. Ook via Facebook zie Dingespoort houden we je op de hoogte!Jos en Annelies"
Adres: Hoofdstraat 188 , Santpoort-Noord 2071 EN, NL
Telefoonnummer: 023 537 7224
Stad: Santpoort-Noord
Route: Hoofdstraat 188
Postcode: 2071 EN



op zoek naar gerelateerd: Dingespoort IJmuiden, Horeca Santpoort-Noord, Restaurant station Santpoort-Noord, Restaurants omgeving Santpoort, Lunch Santpoort
Recensies
Smakelijk eten, aardige bediening, redelijk prijzig voor 'simpel' eten. Flexibel voor mensen met een allergie, dat is een pluspunt! De ambiance is gezellig, akoestiek wat lawaaierig, met veel mensen is je buurman/vrouw wat lastig te verstaan.
Ze zijn gast vrij zeer vrindelijk en ze zorgen dat je je op gemak voelt het is heel gezellig ook qua sfeer goede bediening eten is heel goed ze zijn ook in voor en feestje
Ali kip uit de food truck smaakt net zo goed als voorheen in Santpoort of -voor de kenners - zoals in vroeger tijden bij Baba op Plein '45. Let op : reken niet te veel op de aanwezigheid van de mobiele pinautomaat, neem voor de zekerheid ook contant geld mee.
De Ali kip is echt heerlijk! Porties zijn groot, zou voor mij wel ietsje minder mogen maar kan me voorstellen dat het voor anderen wel goed is Bezorging duurde wat lang maar dat komt meestal omdat het daar dan druk is. En het eten is het wachten zeker waard. Vriendelijke mensen met passie!
Net een heerlijke kapsalon gehaald, erg lekker ga ik zeker vaker wat halen. Volgende keer bestel ik het van te voren, het was lekker bedrijvig dus moest wat langer wachten. Maar het was het waard!
De spareribs waren voorgesneden bereidt waardoor je alleen maar taaie stukken van de buitenkant eet. Raad aan de ribs heel te laten en iets langer voorkoken. Patat en sides waren lekker. Bezorging goed, 30min.
Uw bestelling wordt over 45 minuten bezorgd werd er verteld. Na anderhalf uur gebeld en ze zou het even navragen. Mevrouw heeft de verbinding verbroken zonder wat te zeggen dus maar weer teruggebeld. ' ja het is erg druk schat maar ze zijn onderweg' kreeg ik nu te horen. Na 2 uur wachten maar weer gebeld en toen te horen gekregen dat de bezorger ziek is en mijn bestelling dus niet onderweg was. Heel bijzonder. Nu via een andere locatie te horen gekregen dat mijn bestelling er zo snel mogelijk aankomt. Na 2,5 uur wachten mag ik hopen dat het de moeite waard is. Hier bestel ik in ieder geval niet meer.
Slecht gegeten. Spare ribs niet lekker meer dan de helft weg gegooid. Zonde vroeger was het hier veel beter. Amonra is 200x beter
Gezellig restaurantje met vriendelijke bediening en redelijk uitgebreide, maar simpele, kaart. Gewoon goed eten voor redelijk prijs. Voorgerecht rond de 10 euro, hoofdgerecht 20 en nagerecht 6 euro. Inrichting is gezellig maar wel krap en dicht op elkaar. Reserveren is noodzakelijk.
Heel lekker hier. Vooral de Shawarma schotels.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid