facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dimade ontwerpbureau

Dimade ontwerpbureau

Info

Grafisch ontwerp | Drukwerk | Communicatie | Webdesign
www.dimadeontwerpbureau.nl - Creatief ontwerpbureau uit Simpelveld.

Geschiedenis

Wij zijn een jong, grafisch ontwerpbureau uit Simpelveld (Zuid-Limburg). Wij maken ontwerpen voor ambitieuze bedrijven en dat doen we op een professionele manier en met een frisse blik. Het ontwerpen van logo’s, huisstijlen en andere reclamemiddelen is ons specialisme. Voor het maken van ontwerpen hebben we onze eigen ontwerpstudio. Voor het aanleveren van drukwerk beschikken wij over een geselecteerd netwerk aan leveranciers. Wij werken vol passie aan elke opdracht. Bij elke opdracht is het leveren van maatwerk en het bieden van een goede prijs-kwaliteitsverhouding ons doel.



"Dimade ontwerpbureau is een creatief allround reclamebureau in Landgraaf.Wij ontwerpen, produceren, realiseren én monteren al uw reclame-uitingen. Of u nu een marketingstrategie wilt laten ontwikkelen, de branding van uw bedrijf naar een hoger niveau wilt tillen, een ontwerp met drukwerk nodig heeft of een aantal relatiegeschenken bedrukt wilt hebben. Bij Dimade ontwerpbureau begrijpen wij uw merk en kunnen dat aan de rest van de wereld duidelijk maken. Dankzij onze ervaring hebben wij inmiddels al vele ambitieuze bedrijven mogen ondersteunen bij vele reclame-uitingen.Grafisch ontwerp Drukwerk Communicatie Webdesign Branding Beletteringen Relatiegeschenken en meer! Wij verzorgen al uw reclamematerialen."
Adres:
Telefoonnummer: 0681499255
Stad: Simpelveld


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Myrthe Marketeert Myrthe Marketeert 1 km Dé marketeer voor Foodprofessionals.
Recensies
Uitstekende service en een uitstekend resultaat! Wij zijn enorm tevreden en kunnen dit bedrijf overal aanraden!
Ik heb een niet alleen een autobelettering laten maken bij Dimade ontwerpbureau maar ook mijn t-shirts laten bedrukken. Erg tevreden met het resultaat! Top!
Al diverse flyers en visitekaartjes laten drukken, Remmy denkt mee, helpt met het ontwerp en levert top kwaliteit!
Ik heb een folder en een banner laten maken bij Remmy. Beide erg mooi gelukt. Voorheen een prettig gesprek gehad waarin hij duidelijk uitlegde wat de opties zijn en vervolgens in overleg een ontwerp gemaakt waarbij hij rekening hield met al mijn wensen. Zeker een aanrader!
Uiteraard 5 sterren! Meteen vanaf het oriëntatiegesprek al goed gevoel. Remmy heeft voor onze bruiloft de uitnodigingen, naamkaartjes, menukaartjes, bedankjes en zelfs ons eigen logo ontworpen! We waren erg onder de indruk van het eindresultaat en hebben achteraf heel veel positieve reacties van gasten gekregen!
Ik bestel al mijn drukwerk bij Dimade Ontwerpbureau. Zij weten mijn wensen om te zetten in een vakkundig en professioneel product. Snelle levertijden en gunstige prijzen. Altijd goede kwaliteit geleverd.
Dimade ontwerpbureau heeft mijn auto voorzien van prachtige stickers. Super blij mee. Top service.
Dimade ontwerpbureau krijgt van mij 5 sterren omdat Remmy en Create Great Looks een hele goede samenwerking hebben.Hij staat altijd voor je klaar en helpt je met tips e.d. Ik zeg top!
Een jonge dynamische enthousiaste ondernemer die meedenkt en met leuke vernieuwende ideeën komt. We hopen nog heel lang samen zaken te kunnen doen. Een toppertje
Super blij met de hulp van Remmy bij Dimade ontwerpbureau. Ben erg blij met de eerste ontwerpen voor mijn website. Helemaal zoals ik het in gedachten had!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid