facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DIMA Bouw

DIMA Bouw

Info

Dima Timmerwerken, zelfstandig ondernemer uit Zuid-Holland voornamelijk gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van kozijnen.

Geschiedenis

Dima Timmerwerken is als zelfstandig ondernemer uit Zuid-Holland met als meer dan 10 jaar ervaring in de kozijnen dan ook voornamelijk gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van kozijnen. Alles op maat en naar uw wens of u kiest voor kunststof kozijnen of hout, uw woning, tuinhuis of bedrijfspand krijgt een hele nieuwe uitstraling! Naast de kozijnen kan Dima Timmerwerken u ook van dienst zijn als u een aanbouw aan uw woning wilt hebben, een schuifpui wilt laten plaatsen, een overkapping in uw tuin wilt hebben of uw gehele woning wilt laten verbouwen of renoveren. DIMA Timmerwerken staat garant voor een succesvolle verbouwing of verandering aan uw woning.



"Wie in de omgeving van Moerkapelle “kozijnen” zegt, noemt vaak in één adem de naam van Dick Manteau. Dus was de naam al snel gevonden van de zelfstandige onderneming en daarom “Gewoon DICK”. Dick staat voor kwaliteit, vakmanschap en een uitmuntende service. Met meer dan 15 jaar ervaring is geen klus te gek en weet Gewoon DICK de klant altijd weer te verblijden met een schitterend resultaat. Of het nu kozijnen zijn, een nieuwe deur of een complete schuipui, het resultaat is altijd verbluffend. En dat vinden wij gewoon, we doen het goed, en anders doen we het gewoon niet. Met een team van specialisten maken wij dagelijks klanten blij. Dit allemaal met een hoge servicegraad, gewoon om dat dit voor ons vanzelfsprekend is."
Adres: Nijverheidstraat 5-A, 2751 GR Moerkapelle, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 085-0202328
Stad: Moerkapelle
Route: Nijverheidstraat 5-A
Postcode: 2751 GR


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 18:00
Dinsdag: 07:00 - 18:00
Woensdag: 07:00 - 18:00
Donderdag: 07:00 - 18:00
Vrijdag: 07:00 - 18:00
Zaterdag: 07:00 - 15:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Aardige mensen goede vaklui
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid