facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dikke Huisstijl

Dikke Huisstijl

Info

Dikke Huisstijl is een huisstijl bureau uit Wijchen. Wij maken logo's, huisstijl en websites voor het MKB.

Geschiedenis

Een dikke huisstijl kan je merkverhaal dragen of breken. Je huisstijl is namelijk als de verf op je muren: die moet bij je passen. Het ontwerp van je huisstijl moet kloppen. Een huisstijl die in lijn is met de identiteit van jouw product of verhaal draagt namelijk bij aan je geloofwaardigheid. Wil jij graag professioneel overkomen? Dan is het de moeite waard om te investeren in een goed ontwerp.

In de meeste gevallen heb je al een idee over het ontwerp van je huisstijl. Over het design. Welke kleuren je aanspreken. En welk lettertype het best bij jouw merk past.

Je experimenteert wat, maar het pakt nét niet uit hoe je het voor ogen had? Of wil je het gewoon liever door een professional uit laten voeren?

Dan ben je bij Dikke Huisstijl aan het goede adres! Laat ons team van grafisch vormgevers jouw eigen dikke huisstijl ontwerpen!



"Vertel ons jouw verhaal dan vertellen wij het de wereld. Dikke Huisstijl is de ideale partner om jouw nieuwe huisstijl te laten ontwerpen. Creatief, professioneel en persoonlijk. Nooit zomaar een logo, maar een doordacht design."
Adres: Teersmortelweg 16A, 6602 BM Wijchen
Telefoonnummer: +31242024028
Stad: Wijchen
Route: Teersmortelweg 16A
Postcode: 6602 BM


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Florella Creations Florella Creations 640 meter Erg kundig om een prettige sfeer te creëren dmv een prachtig bloemstuk neer te zetten...
Nails Addict Nails Addict 1 km Vertaald door Google De mooiste manicure en semi-permanente pose die ik tot nu toe he...
Het Erfgoed Het Erfgoed 1 km Groot en gevarieerd assortiment in vintage, industrieel, antiek en design. Kasten, la...
MyPersonalPrintz MyPersonalPrintz 2 km Webshop in gepersonaliseerde producten.
Recensies
Erg prettige samenwerking met Wout. Met zijn persoonlijke en professionele aanpak zijn we snel tot een mooi resultaat gekomen. Wij zullen vaker terug komen voor onze reclame uitingen!
Ik heb aardig wat info en voorkeuren doorgegeven om een logo te laten maken door Dikke Huisstijl. De drie voorstellen die daarop volgden waren alle professioneel. Verrassend. Hopelijk wordt de lezer van deze review even tevreden als ik.
Na een goed gesprek begreep Wout perfect wat we zochten. Ons nieuwe logo heeft hij snel geleverd! En in drie kleur varianten zoals we graag wilden. Top!
Een leuk en vlot bedrijf. Tijdens het hele proces sta je als opdrachtgever centraal en luisteren ze aandachtig naar jouw wensen en behoeften. Zeker een aanrader!
Super snelle service. Luisteren goed naar de wensen van de klant en komen vervolgens met een onverwacht eigen en beter resultaat. In 1 keer raak!
Een bedrijf met verstand van zaken en denken altijd goed mee. Zijn heel snel en openlijk in contact, hartstikke tevreden en een goed resultaat!
Prima club, past goed bij mijn bedrijf Infralead: korte lijnen, open houding en goede kwaliteit.
Een erg creatieve en leuke partner! Levert goed maatwerk voor een mooie prijs.
Vlotte lui met dito service en zeer tevreden met het verfrissende resultaat!
Huisstijl en websites: DH bekijkt het anders en maakt het echt krachtig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid