facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dijkstra Woningadvies

Dijkstra Woningadvies

Info

Dijkstra Woningadvies is een NVM makelaarskantoor gevestigd in Brunssum. Het werkgebied beslaat Zuid Limburg en met name de parkstad gemeenten.

Geschiedenis

Sinds 1 oktober 2012 ben ik de trotse eigenaar van Dijkstra Woningadvies. Dijkstra woningadvies is sinds 24-02-2014 aangesloten bij branche organisatie NVM en richt zich met name op de begeleiding van het aankoopproces van woningen, de volledige begeleiding bij de verkoop van een woning en op taxaties van woningen.
Energie labels (EPA labels) kunnen worden verstrekt en iedereen die zijn energierekening wil verlagen is bij ons aan het goede adres.



"Dijkstra Woningadvies is een NVM Makelaarskantoor en gevestigd in Brunssum. Uw woning in vertrouwde handen is ons devies en wij werken vanuit ons kantoor in Brunssum om de beste begeleiding te geven aan u als klant bij het aankoop proces van uw droomwoning of in het traject van het verkopen van de huidige woning. Onze derde pijler is het uitvoeren van woningtaxaties bij het verkrijgen van een financiering of bij het maken van een verkoopbeslissing.Voor de beste full service makelaar in Zuid Limburg bent u bij ons aan het juiste adres."
Adres: Horizonstraat 25, 6446SB Brunssum
Telefoonnummer: 045-5285433
Stad: Brunssum
Route: Horizonstraat 25
Postcode: 6446SB



op zoek naar gerelateerd: Bouwgrond Brunssum, Hof van Brunssum, Huis te koop Brunssum van Oppen, Huis te koop Koningstraat Brunssum, Churchillstraat 19 Brunssum, Mijnlamp 1 Brunssum, Mol Makelaardij, Makelaar Maastricht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jenn4Design Jenn4Design 2 km Design your life
Authentic Communication Authentic Communication 2 km Humanize your brand
Stutt Werkt Stutt Werkt 3 km Beste uitzendbureau dat er is
Recensies
Vriendelijk, professioneel, alles volgens duidelijke afspraak en succesvolle verkoop binnen zeer korte tijd.
VRESELIJKE MAKELAAR! Hij heeft onze vrijstaande woning 1 jaar in verkoop gehad en niet kunnen verkopen,daarna zijn wij overgestapt naar grotere makelaar die de woning snel verkocht. 6 Weken later belde Dees Tacken van Dijkstra Woningadvies ,dat hij de volledige courtage ,van € 5000 ging opeisen. Aanmaningen,civiele procedure en bezoek van incassobureau volgden.,de rekening stond inmiddels incl.incassokosten op € 5575. Dit alles was zeer dreigend en intimiderend. Wij hebben de geschillencommissie ingeschakeld en na lange tijd van wachten en stress en € 2000 juridische kosten verder, kwam de bindende uitspraak en werden we in het gelijk gesteld.We hadden gewonnen. Waarschuwing,deze makelaar denkt alleen aan zich zelf en zeker niet aan de consument.
Makelaar is kundig, geeft een eerlijk advies, toont initiatief en heeft een proactieve houding. Na iedere bezichtiging werden wij snel op de hoogte gesteld van de indruk van de makelaar. Makelaar heeft ruime openingstijden en een bezichitng op zaterdag is geen probleem. Ons huis was snel verkocht en afhandeling was verder prima.
Zeer tevreden. Transparant, duidelijke communicatie, zaken op orde, top begeleiding!
Geeft goede informatie. Is eerlijk. Neemt de tijd. Belt snel terug bij vragen. Stuurt informatie op. Zeer tevreden.
Oplichters! Blijf er ver van weg. Ze weten van verborgen gebreken maar gaan het je niet vertellen, ze adverteren met hele foute informatie en laten noodzakelijke dingen niet zien, bewust! Jullie zijn wel degelijk oplichters!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid