facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dijkstra Wierden

Dijkstra Wierden

Info

Dijkstra Wierden is een team. Alle onderdelen van de bouw kunnen wij in ons pakket opnemen.

Geschiedenis

Dijkstra Wierden is een team. Alle onderdelen van de bouw kunnen wij in ons pakket opnemen.



"Als u kiest voor Dijkstra Bouw Wierden, dan kiest u voor kwaliteit en zorgeloos bouwen. Dijkstra Bouw Wierden is de uitstekende partner als u hulp zoekt bij al uw bouwplannen. Ook als het gaat om verbouwen of nieuwbouw projecten. Omdat we gespecialiseerd zijn in prefab onderdelen, kunnen we de bouwtijd aanzienlijk verkorten! Van huis uit is Dijkstra Bouw Wierden een traditionele bouwer die gaat voor de best mogelijke kwaliteit en duurzaamheid. Als u uw bouwplannen met behulp van Dijkstra Bouw Wierden laat uitvoeren, dan ontvangt u gegarandeerd kwaliteit, zekerheid, eerlijkheid en degelijkheid!"
Adres: Hexelseweg 4a, 7641 BB Wierden
Telefoonnummer: 0546582376
Stad: Wierden
Route: Hexelseweg 4a
Postcode: 7641 BB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Bouwbedrijf Wierden, Dijkstra Bouw
Recensies
Onze ervaring met Dijkstra Wierden: - Communicatie laat veel te wensen over. - Afspraken rondom tijdsbestek worden niet nagekomen. - Respectloos naar klanten. Het werk wat uiteindelijk! is geleverd, is prima. Vandaar de ene ster. Kortom, spijt dat wij met ze in zee zijn gegaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid