facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dijkstra Pedicure Training

Dijkstra Pedicure Training

Info

Het opleidingsinstituut voor pedicures
Professioneel & Praktijkgericht

Adres: nieuwstraat 28, 6431KT Hoensbroek
Telefoonnummer: 045-5212466
Stad: Hoensbroek
Route: nieuwstraat 28
Postcode: 6431KT



op zoek naar gerelateerd: pedicure dijkstra hoensbroek, cursus likdoorn verwijderen, pedicure hoensbroek, pedicure praktijk starten, pedicure stage lopen
Recensies
De beste pedicure EVER!!! Heb al heel wat pedicures bezocht maar deze staat met stip op 1..zeer deskundige dame die weet wat ze doet.prijs is ook goed.een echte aanrader dus.Service: Pedicure
Hetty is een vakvrouw. Alles is prettig geregeld qua maatregelen rondom corona. Aanrader! Mijn voetjes zijn weer zijdezacht.
Mijn vader komt al jaren bij Hetty en hij is altijd super tevreden over de pedicure en verzorging van zijn voeten. Ook als hij vragen heeft over nieuwe medische behandelingen, financieel advies of tips. Hetty bedankt dat je zo goed voor pap zorgt, Ilona Zelissen "dochter".
Jammer dat er af en toe te weinig tijd voor de volgen cliënt is mijn geval echt verkeerd ...voor mij echt de laatste keer bij de salon.
Ik had een afspraak gemaakt voor een volledige voetverzorging inclusief evt. beugel vanwege ingegroeide teennagels, blijkt er maar een half uur tijd ingepland te zijn. Hierdoor werd naar mijn idee alles snel afgeraffeld. Mijn rechter dikke teen was een dikke zogenaamde schimmelnagel en die hebben ze op een dusdanige wijze "behandeld" met het freesapparaatje dat het niet mooi uitzag. Bij een volgend bezoek aan een andere pedicure bleek dat ze bij Dijkstra deze teen ook nog eens veel te diep en ongelijkmatig gefreesd hadden. Enige pluspuntje was dat ik de "inschrijfkosten" niet hoefde te betalen vanwege de miscommunicatie over de afspraak. Ik heb later geprobeerd met de eigenaresse van deze zaak te bellen om de klacht voor te leggen, maar ik ben nog tot op de dag van vandaag aan het wachten totdat ze terug belt. Men zal mij dus niet meer hier zien! Jammer, want deze pedicure was me notabene aanbevolen door een collega.
Specialiste op het gebied van voetverzorging. Top apparatuur aanwezig. Goede en gespecialiseerde voetverzorging. Specifieke aandacht en gekwalificeerd ook voor diabetes. Kortom een vak vrouw met passie voor haar werk.
Mijn eerste afspraak en het was erg fijn. Alles wat ze deed werd uitgelegd. En ik kreeg veel extra informatie en adviezen zonder het te vragen.
Hetty is een zeer deskundig pedicure. Ze besteedt ontzettend veel zorg aan de voeten. Goed dat ze oncologisch pedicure is.
Zojuist mijn eerste behandeling gehad. Erg professioneel en behulpzaam!
Jaren loop ik met een kalknagel met veel pijn vanaf de dag dat ik bij deze superkanjers kom loop ik weer vrolijk rond
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid