facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dijkpop Festival

Dijkpop Festival

Info

Dijkpopfestival

Geschiedenis

De afgelopen jaren is het Dijkpop Festival uitgegroeid tot een gerenommeerd en geliefd festival in Noord-Holland dat tijdens de laatste twee edities zelfs uitverkocht was. Vele artiesten als Herman Brood, Lois Lane, Van Dik Hout, Ellen ten Damme, Kane, Di-rect, Krezip, Ilse DeLange, Bløf, Voicst, The Sheer, Beth Hart, Milow, Saybia, Bush, Blaudzun en Triggerfinger hebben Andijk in de loop der jaren op haar grondvesten doen trillen. Het geheim achter het succes van het festival zijn de meer dan 300 vrijwilligers die samen Dijkpop ieder jaar weer tot een succes maken.

Adres: Kleingouw 92a, Andijk
Stad: Andijk
Route: Kleingouw 92a



op zoek naar gerelateerd: dijkpop 2018 programma, dijkpop nl tickets, dijkpop 2018 line up, dijkpop programma, avond van andijk 2018, dijkpop facebook, dijkpop 2018 artiesten, dijkpop roosendaal 2018
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Avond Van Andijk De Avond Van Andijk 55 meter Op vrijdag 3 juli 2014 vindt al weer de tiende editie van ‘de Avond van Andijk’ plaat...
Huttendorp Andijk Huttendorp Andijk 2 km Huttendorp Andijk
Recensies
Top festival op een mooi terrein waar genoeg te eten was en diverse podia's te vinden waren voor ieder wat wils! Het was wel erg warm met 33 graden en bijna geen wind. de tenten waren niet geventileerd waardoor het binnen nog warmer was. jammer dat de kraaien en prins S & de geit tegelijkertijd waren.
De Avond van Andijk was ,zoals altijd, erg gezellig, leuke muziek en gezellige mensen. De munten en daarmee alle consumpties worden wel erg duur. € 3,50 voor een evenementen biertje is stevig aan de prijs.
Prachtig festival. Zo ook De avond van Andijk. Maar het wordt allemaal wel erg duur…..dikke €500 met z’n tweeën uitgegeven aan deze twee prachtige dagen.
Weinig schaduwplekken, weinig en slechte watertappunten....claude in een te kleine tent. Erg commercieel allemaal; dure kaarten en munten, schandalig dat je ze niet in kunt leveren.
Dit regionale festival trekt veel bekijks. En terecht! Afzettingen voor auto’s, inzet van bussen en makkelijk parkeren met de fiets. Entree goed bereikbaar. Op het terrein lekker de ruimte en alle verschillende podia lekker dicht bij elkaar, zonder dat de muziek elkaar verstoord. Foodcourt met meer dan voldoende keuze. Belangrijkste, een hele fijne sfeer en alle ingrediënten voor een leuke dag uit!
Als je beveiliging regelt, regel dan alsjeblieft dan wel goede beveiliging, want de beveiliging van afgelopen vrijdag sloeg echt nergens op
Ook editie 2022 was weer top. Goede lineup Son Mieux, Bazart, Froukje en White Lies...en vele andere. Helemaal top
Voor een ieder vermaak en genieten van muziek en heerlijke hapjes en drankjes.
En gezellig "ons-kent-ons" feest met geweldige muziek, veel drank en een relaxe sfeer.
Geweldig leuk festival in Andijk, gemeente Medemblik
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid