facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dijkman kaas

Dijkman kaas

Geschiedenis

Dijkman Kaas, het pakhuis en de markt...

In 1967 begon vader Dijkman met het zelf uitrijpen van jonge kaas in zijn eigen pakhuis; `de Spaarnwouder’.Tevens verkocht hij deze kaas op verschillende markten in de regio. Als kleine jongen ging Theo met zijn vader mee om eieren te verkopen in zijn ”eigen” eierkraam en op zeventien jarige leeftijd begon hij zijn eigen markten uit te baten. ‚Want… Als je het dan beter weet moet je het maar zelf doen!’ aldus vader Dijkman. En met succes! Samen met zijn neef Arjan en zijn vrouw Diana, die de markten van de inmiddels gepensioneerde vader Dijkman overnamen, verkopen zij al jaren de `ambachtelijk gerijpte Spaarnwouder` op 8 verschillende markten in de regio.

- maandag Heerhugowaard
- dinsdag Haarlem Zuid
- donderdag Haarlem Noord / Noord-Scharwoude
- vrijdag Hoofddorp / Warmenhuizen
- zaterdag Hoorn / Zaandam

Theo’s vriendin Gerda heeft inmiddels ook al de smaak te pakken en toen er dit jaar wederom een standplaats en een markt bijkwamen heeft zij haar baan als onderwijzeres opgezegd. Ook Gerda is opgegroeid als meewerkende in een ondernemersgezin en voelt zich dan ook als een vis in het water. Euh... een kaasgezegde was beter op zijn plaats :-)

Recent erbij gekomen zijn:
- dinsdag Alkmaar Overdie
- woensdag Haarlem Beatrixplein

Daarnaast gaf zoon Sjaak, die ook al jaren parttime meewerkt in het pakhuis en op de markt, aan in zijn vaders voetsporen te willen treden en meer te willen werken.

Dijkman kaas, de winkel...
Met zo'n enthousiast 'familie' team ontstond het idee de markten uit te breiden met een kaaswinkel in Santpoort;

Dijkman Kaas `Een kaaswinkel met onze eigen ambachtelijk gerijpte Spaarnwouder Kaas, aangevuld met een klein assortiment buitenlandse kazen.’

Deze winkel opent binnenkort haar deuren in Santpoort-Noord!

Adres: Hoofdstraat 203A, 2071EG Santpoort-Noord
Telefoonnummer: 0233030712
Stad: Santpoort-Noord
Route: Hoofdstraat 203A
Postcode: 2071EG


Recensies
Ik ben hier sinds corona ja ik ben gezwicht voor de oproep om lokaal te kopen! vaste klant en kan daarom zeggen dat naast de sympathieke bediening en het uitgebreide assortiment aan, uiteraard, heerlijke kazen en noten ze ook verrassende pareltjes hebben zoals bijvoorbeeld deze deze vijgjes in port: SUBLIEM SMULLEN!
altijd een feestje heerlijke kaas en kaasjes!! erg leuke en gezellige bediening
Ouderwets lekkere kaas en service. Maar ook roomboter, eieren en verse noten.
We hebben gesmuld. Aanrader!
Hele lekkere kaas, grote keuze. Prettig geholpen. Staan ook op de markt in Hoorn.
Leuk authentiek zaakje met leuke bezetting! Heerlijke eerlijke producten in geweldig sfeertje van weleer ipv kille supermarkt. Persoonlijk, veel informatie indien gewenst en erg leuke ontvangst! Deze leuke kleinere ondernemers moeten we bezoeken om te behouden!
Goede selectie van kaas van eigen boerderij en veel buitenlandse kazen. Fijne bediening.
Vandaag met de kraam op de markt in Broek op Langedijk. Goede kaas .... aardige vent .... volgende week donderdag zien we elkaar weer!
De lekkerste kaas, vers gebrande noten, origineel verpakte kadootjes en vriendelijke service, top zaak!! En ook zeer prijsvriendelijk :
Een zaak met heerlijke spullen! Aller vriendelijkste dames om te helpen! Meestal ga ik donderdags naar de markt, in de Floresstraat. Maar de "winkel" in S' poort bevalt ook prima!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid