facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dijkman Energy Systems

Dijkman Energy Systems

Geschiedenis

Dijkman Energy Systems is specialist in duurzame energie. Wij bieden diverse soorten zonnepaneel en zonneboiler installaties aan.

Graag informeren wij u over de mogelijkheden, kostenbesparingen en subsidieregelingen.

Door de voortdurende stijgende energieprijzen en de technologische ontwikkeling zijn zonnepanelen heel interessant geworden. Door het benutten van het zonlicht kunt u uw jaarlijkse elektriciteitsnota tot nul terugbrengen of zelfs geld gaan verdienen.

wwww.dijkmanenergysystems.nl



"Zorgeloos profiteren van de zon. Dijkman Zonne-energie is de specialist in zonnepanelen."
Adres: L.J.Costerstraat 37, 8141GN Heino, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0572-367918
Stad: Heino
Route: L.J.Costerstraat 37
Postcode: 8141GN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Dijkman Heino open dag, Dijkman heino storing, Zonnepanelen kosten, Dijkman Installatie, Zonneplan, Dutch Solar Systems, Sahara zand zonnepanelen, Energie opwekken in de winter
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Solar1 Solar1 0 meter
Recensies
Uitstekende bedrijf en vriendelijk personeel en goede service. Alles netjes en strak afgeleverd en de vrienden korting netjes afgehandeld en ook de de schade aan het plafond was ook snel geregeld en ook weer netjes en strak hersteld, helemaal TOP Dijkman en hopen wij dan ook in de toekomst mocht er problemen zijn dat jullie dan ook voor ons klaar staan. TOP.
In oktober onze zonnepanelen gekregen, prima monteurs, de verantwoorde veiligheidsmaatregelen op het dak getroffen, eigen materieel ook, BTW-aangifte verzorgd en ook zonder te mauwen ! enige nazorg geleverd. Onze complimenten! Wij zien zo nu en dan onveilige tafereeltjes bij andere leveranciers op andere daken, nee doe ons dan maar de professionals van Dijkman!
Uitstekende service en werk geleverd! Na een aantal weken bleek dat er geen registratie van de opwekking was. Ze hebben goed meegedacht en gecontroleerd. Uiteindelijk bleek de fout bij de netbeheerder te liggen. verwisselde draden bij plaatsen nieuwe meter Nogmaals dank voor alles!.
Zeer netjes geholpen, alles volgens afspraak geplaatst door vriendelijke medewerkers. Tussen bestellen en plaatsen regelmatig update over de voortgang. Aanrader
Kan niets anders zeggen dan vakwerk door deze mensen. Alles volgens afspraak en keurig gemonteerd en aangesloten. Kan het iedereen aanraden ben er zeer content mee.
Door Dijkman Zonne-energie een omvormer laten vervangen welke door een ander bedrijf was geïnstalleerd. Fijne communicatie en binnen 2 weken stond de monteur al op de stoep om de nieuwe omvormer te installeren. Top bedrijf!
In paar weken tijd de zonnepanelen op het dak. En dat in deze tijd. De keurige monteurs kwamen zeer ruim op tijd. Als een geoliede machine lagen de panelen in een mum van tijd op het dak. Uitleg over de apparatuur en de app. Perfect geregeld. Ook complimenten over de heldere communicatie.
Wat een top bedrijf. Afspraak = Afspraak. Al bij het bezoek van de buitendienst medewerker Emile. Offerte werd direct gemaakt en doorgesproken na het schouwen van het dak. Ook zijn de zonnepanelen na 4 weken al geplaatstst, door 3 kundige medewerkers. Er wordt gedacht in oplossingen en niet in problemen. Henk Haneveld
Goede communicatie over plaatsing. Nette en vriendelijke monteurs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid