facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DiGusti

DiGusti

Info

Italiaanse producten van DiGusti. http://shop.digusti.nl/

Geschiedenis


In 2010 maakt Nederland voor het eerst kennis met de Italiaanse delicatessen van DiGusti. Met zorg geselecteerd en geïmporteerd, zodat we ook hier van al het goede van Italië kunnen genieten.

DiGusti is het resultaat van een uit de hand gelopen hobby van de importeur. Hij wilde zijn passie voor de eerlijke Italiaanse keuken, kunnen delen met levensgenieters van over de grenzen. Door DiGusti naar Nederland te halen hoopt de importeur, dat velen met hem verknocht zullen raken aan zijn pasta’s, olijven en andere delicatessen.

De smaak van zuid-Italië
‘Gusto’ betekent ‘smaak’ en die is volop te vinden in de zuid-Italiaanse streek Calabrië! In de frisse lucht en het zonnige klimaat, krijgen vruchten, groenten en olijven rustig de tijd hun rijke smaak te ontwikkelen. En die smaak vindt u weer terug in alle producten uit de lijn van DiGusti.

Met respect voor de Italiaanse keuken
Onze pasta’s en sauzen worden in een moderne fabriek geproduceerd, maar met respect voor de Italiaanse gastronomie. Kleinschalig en ambachtelijk, zodat de traditionele ‘Calabrese’ receptuur niet verloren gaat. Ook buiten de grenzen van het ‘Bella Italia’, kunt u er nu van genieten.

Eerlijk
DiGusti houdt van echte smaak en eerlijke ingrediënten. Onze producten zijn vrij van kunstmatige toevoegingen en van biologische afkomst. Alles traditioneel en met liefde bereid en van de grootste kwaliteit. En dat proeft u!

Oog voor onze klanten
Ons assortiment wordt zorgvuldig samengesteld en regelmatig aangepast. De tevredenheid van onze klanten staat daarbij voorop. Heeft u tips of adviezen voor de verbetering van onze service, neem dan gerust contact met ons op.



"DiGusti Delicatessen, als 10 jaar uw leverancier van de beste Limoncello ter wereld World Spirit Awards 2020 en de lekkerste delicatessen uit heel Italië zoals balsamico uit Modena, truffel uit Molise, biologische olijfolie uit Calabrië, tapenades, risotto uit Vercelli, pasta's, sauzen, nougat, cannoli en brutti e buoni schuimkoekjes. Tevens zijn wij het hele jaar door uw betrouwbare partner voor Kerstpakketten en relatie geschenken. Onze ervaren medewerkers staan u graag te woord. Arrivederci!"
Adres: Autoweg 28, 3911 TK Rhenen
Telefoonnummer: 0317 - 619 601
Stad: Rhenen
Route: Autoweg 28
Postcode: 3911 TK


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: DiGusti Limoncello kopen, Italiaanse delicatessenwinkel, Mandarinello Di Gusti, Di gusti Limoncello d amalfi, DiGusti ervaringen, Italiaanse delicatessen Nijmegen, Italiaanse producten kopen, Italiaanse delicatessen Den Haag
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stephankookt Stephankookt 3 km Stephan heeft samen met Margot een culinaire avond voor ons team van 20 mensen 'op de...
Wat de pot schaft Wat de pot schaft 4 km Dit adres kun je heel goed inschakelen als je tijdelijk niet zelf voor warm eten kunt...
Recensies
Afgelopen vrijdag een truffelpakket besteld voor het afscheid van een collega. Wat een topservice. Ik had even gebeld omdat ik het voor een bepaalde datum binnen moest hebben. Opeens stond er iemand van DiGusti aan de deur om het pakket zelf af te leveren omdat ze in de buurt waren. Echt fantastisch. Keep up the good work toppertjes. Mijn collega gaat echt zo blij zijn met het truffelpakket.
Mooie authentieke delicatesse zaak, heerlijke dingen mogen proeven
Beste truffel ooit
Mooie producten, niet te duur. Mooie manier om zo een stukje Italië in huis te halen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid