facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Digros

"Al sinds 1948 biedt Dirk van den Broek de laagste prijs voor al je dagelijkse boodschappen. Het begon met de eerste zelfbedieningswinkel van Nederland aan het Mercatorplein in Amsterdam, gevolgd door de eerste supermarkt in 1953. Vandaag de dag is Dirk uitgegroeid tot een succesvolle discount serviceformule met meer dan 125 winkels in heel Nederland. In de wekelijkse folder vind je de meest voordelige aanbiedingen en Kanskoopjes. Of je nu groente, zuivelproducten, huishoudelijke artikelen of andere boodschappen zoekt, bij Dirk vind je altijd wat je nodig hebt. Ervaar zelf waarom Dirk al meer dan 80 jaar een begrip is in Nederland.Op Dirk kun je rekenen!"
Adres: Croesinckplein 1 , Zoetermeer 2722 EA, NL
Telefoonnummer: 079 331 6294
Stad: Zoetermeer
Route: Croesinckplein 1
Postcode: 2722 EA



op zoek naar gerelateerd: digros leidschenveen, dirk supermarkt, dirk aanbiedingen volgende week, dirk openingstijden, digros wikipedia, digros zoetermeer, digros roelofarendsveen, digros leiden
Recensies
Prima winkel, vanwege de prijzen. Verder wel altijd erg druk en let op met vleeswaren. Heb er wel eens 10+ pakketjes gezien die al ruim 5 dagen over datum waren. Ook weleens eentje overdatum gekocht per ongeluk. Maarja je gaat niet terug voor alleen een pakje ham.
Ben al meer dan 30 jaar klant van Dirk in Zoetermeer. Sinds een paar maanden is er een nieuwe, grotere winkel geopend. Helaas is dit absoluut geen verbetering. Het is een grote chaos. de karren waarmee de schappen gevuld moeten worden zijn dubbel opgesteld zodat er geen boodschappenkar doorheen kan. Zelden zie je een bedrijfsleider in de winkel en het personeel krijgt dan alle ellende over zich heen. De logistiek is een drama. De boodschappenkarren staan regelmatig een eind over de weg heen wat de verkeerssituatie bemoeilijkt. Hoop dat hier wat mee gedaan wordt want de Dirk was altijd een prettige supermarkt
Ruime winkel, maar met die drukte is de winkel nog te klein. We kwamen voor de eerste keer hier maar de volgende keer, sla ik deze winkel over. Leuk dat er een speelveld aan de overkant is maar wist niet dat een supermarkt daar ook in mee deed. Kinderen rennen door de winkel, gillend, duwen je opzij, staan bij een schap waardoor je er niet bij kan of gaan gewoon voor je neus staan als je iets aan het bekijken bent. Personeel doet er niets aan. Al had ik het idee dat het personeel dat ik zag, liever daar niet was, zo stond hun gezicht in ieder geval wel. Volgende keer gaan we wel direct naar de Aldi, daar was alles aanwezig, heerlijk rustig winkelen en zeer vriendelijk personeel. Oftewel, daar was alles wat bij Dirk miste.
Zeer ruim en overzichtelijk. Betaal automaat voor cash geld en een filiaalhouder die het schijnbaar altijd naar z'n zin heeft, Aanrader!!
Goede en vooral grote schone winkel waar veel publiek loopt. Hun prijzen en producten en aanbiedingen zijn echt de moeite waard!
Ik vind het een vreemde zaak dat mensen deze winkel prettig vinden. Ja, alleen de aanbiedingen zijn redelijk. De service afdeling van het hoofdkantoor zou regelmatig kunnen kijken naar hoe alles niet zo is zo als het moet. Op de foto's ziet het er zo mooi uit.
Boodschappen zijn goedkoop, maar vaak erg druk en zelfs ontoegankelijk ivm bijvullen. Veel jong personeel wat met elkaar aan het kletsen is. Zelf scannen is fijn en gaat snel.
Gangpaden voorzien van aanwijsborden waar soort artikelen te vinden zijn handiger. Nu dwaal je soms lang op zoek naar een artikel.
Hele grote parkeerplaats. Grote winkel. Zelfscankassa,s zowel met pin als met Cash. En bemande kassa,s. Vers brood afdeling mogelijkheid tot zelf je stok brood snijden. Geen klantentoilet.
Niet overdreven vooral het bij vullen de 3 man in een pad plus 3 vul karren en vooral geen aandacht voor hun omgeving ze zij helemaal in hun eigen wereld bezeg ze zien de klanten niet
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid