facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Digital Dinosaurs

Digital Dinosaurs

Info

Het Nederlandse platform voor alles op het gebied van online marketing. Binnen 24u een volbrachte opdracht zonder gedoe. Let's get started, RAWR!



"Het full-service, online marketing platform van Nederland waar opdrachtgever en -nemer elkaar vinden voor alles op het gebied van online marketing. Van het optimaliseren van websites tot het schrijven van te gekke content, het maken van social media strategieën en adverteren binnen Google en andere kanalen. Bij Digital Dinosaurs is het allemaal mogelijk. Binnen enkele seconden een offerte op maat en direct toegang tot een scala aan professionals. Dat is online marketing anno nu. RAWR."
Adres:
Telefoonnummer: 0611591050
Stad: Zeewolde


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ruys-Online Marketing Ruys-Online Marketing 312 meter Hij heeft mij enorm geholpen met mijn website en hij weet waar hij het over heeft. Hi...
Redmatters Redmatters 661 meter Wie verwacht dit in een buitenwijk van Zeewolde? Maar toch: Redmatters zit hier. Over...
DutchBros DutchBros 1 km Wij waren op zoek naar een aantal leads in een korte periode. Fijne partij voor leadg...
Recensies
Digital Dinosaurs heeft mij van meet af geholpen bij het opzetten van mijn nieuwe website. Wat mij het meeste sierde aan onze samenwerking is het feit dat zij mij niet alleen heel intensief ondersteund hebben op het gebied SEO, maar ook in het algemeen. Zo waren ze ook bereid om actief met me mee te denken als ik een probleem had en hebben ze me geholpen nieuwe kansen in te zien. Ik kon heel goed merken dat dit mensen zijn die met passie doen wat ze doen en ik zou Digital Dinosaurs dan ook van harte aanbevelen aan iedereen.
De samenwerking met Dwayn Haantjes van Digital Dinosaurs hebben wij als zeer prettig ervaren. In 2 maanden tijd heeft hij een website gebouwd die er niet alleen qua design uitspringt, maar ook erg gebruiksvriendelijk is. Verder heeft hij zijn ruime SEO ervaring en vaardigheden ingezet, wat ervoor heeft gezorgd dat wij meer verkeer naar onze website krijgen en daardoor ook meer omzet draaien. De samenwerking zelf is altijd professioneel en soepel verlopen. Dwayn communiceerde duidelijk, frequent en dacht in elke stap van proces met ons mee. Een prettige manier van werken en bevelen hem dan ook zeker aan!
In een woord geweldig! Danique van digital dinosaurs weet waar ze het over heeft en kan dit ook erg goed vertalen naar de klant. Onze Website is drukker als ooit. Danique werkt veel aan de look and feel op de site en dat is echt merkbaar, krijgen veel complimenten van bezoekers dat de Website er overzichtelijk uit ziet. Hebben samen veel contact en de enthousiasme als er iets nieuws aanslaat is er zowel bij mij als bij Danique. Ben dan ook erg blij met de service van digital dinosaurs en kan iedereen die meer uit het ‘online zijn’ met zijn of haar bedrijf wilt halen aanbevelen!
Bij de start van mijn eigen fashion webshop heeft Danique van Digital Dinosaurs mij fantastisch op weg geholpen! Een duidelijke uitleg heeft er voor gezorgd dat ik al snel zelf aan de gang kon. Bij verdere vragen ook altijd snel antwoord gekregen met wat extra tips uit eigen initiatief. Vriendelijk en fijn 1 op 1 contact.
Digital Dinosaurs heeft voor ons een SEO-analyse uitgevoerd en daaruit voortvloeiende verbeterpunten doorgevoerd. Er is veel Google kennis aanwezig, er wordt duidelijk gecommuniceerd, proactief & kritisch meegedacht, maar ook adequaat en snel gewerkt. Kortom; Een fijne marketing partner om mee samen te werken!!
Wij van Body-line.nu Amersfoort hebben een zeer positieve ervaring met Digital Dinosaurus. Ze denken met je mee, zijn creatief en geven je een goed advies. Ook geven ze eerlijk hun mening en onderbouwen dit ook terecht. Wij zijn heel tevreden en gaan zeker verder met de samenwerking!”
Digital Dinosaurs heeft mijn website gebouwd en hier ben ik digibeet erg tevreden over. De mensen dachten goed met mij mee, gaven eerlijke kritiek en adviezen. Ze werkten snel en zorgvuldig. Een aanrader voor anderen die een websitebouwer zoeken.
Ondanks dat ik elke dag op internet zat was het hebben van een eigen website voor mij nog onbekend terrein. Als ondernemer kwam ik met mijn bedrijf op een gegeven moment niet meer verder en zag weinig groei in mijn klanten bestand. Toen kwam ik aanraking met Digital Dinosaurs. Dit zeer vriendelijke bedrijf heeft mij enorm geholpen en ondersteunt waardoor er deuren zijn geopend om weer enorm te groeien. Maar ook de mogelijkheden die voor mij onbereikbaar leken waren opeens veel meer binnen hand bereik. Kortom, voor mij een eer positieve ervaring. Dank hier voor!
Digital Dinosaurs beschikt over een professioneel team dat binnen korte tijd jouw bestelling kan afronden. Daarbij kijken hun “dino’s” niet om voor eventuele aanpassingen of opmerkingen die jij hebt en deze worden dan ook meteen opgenomen in jouw bestelling. Hoge kwaliteit, klant vriendelijk en betaalbaar. En dan nog een ding: echte doorbijters! RAWR.
Mocht je op zoek zijn naar een goede online marketingbureau, dan kan ik Digital Dinosaurs zeker aanraden. Zij reageren erg snel en werken zeer transparant. Door de samenwerking heb ik meer omzet kunnen behalen met de verkopen uit mijn webshop.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid