facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Digibord-shop.nl

Digibord-shop.nl

Info

Digitale presentatiemiddelen, touchscreens, digiborden, beamers.
whiteboarden, glasborden en nog veel meer!
Tevens is de digibord-shop uw leverancier voor alle accessoires voor uw digitaal schoolbord of touchscreen.

Geschiedenis

Wij verzorgen de complete installatie van multimedia producten zoals, beamers, LCD-, LED- en Plasmaschermen, audiovoorzieningen en digitale whiteboarden. De gehele uitvoering van installatie tot inbedrijfstelling wordt uitgevoerd door mensen uit ons eigen team.
Ook leveren we diverse middelen voor het aansturen van uw multimediainstallatie, denk hierbij aan een besturingsdisplay in een tafel of wand met bijbehorende aansluitpanelen voor het eenvoudig aansluiten van uw hardware. Wij verkopen ook diverse merken LCD/LED touchschermen. Op dit moment zijn er schermen leverbaar van 32 tot 84 inch. In combinatie met een verplaatsbaar onderstel en ingebouwde pc, creëert u een presentatieopstelling die eenvoudig inzetbaar is in meerdere ruimtes. Voor meer informatie staan wij u graag te woord (Tel. 033 2854411).
Daarnaast treft u veel informatie aan op onze website: www.hcsinteractief.nl of www.digibord-shop.nl.

Gespecialiseerd in: Presentatie ruimtes, AV installaties, digitale schoolborden, beamer installaties voor kantoor, kerk of winkel, presentatie op de etalageruit, geluid installaties, large touchscreens tot 98 inch.



"Digibord-shop is de online webshop van HCS Interactief. Wij leveren en verzorgen de complete installatie van multimedia producten zoals, touchscreens, beamers, LCD-, LED- en Plasmaschermen, audiovoorzieningen en digitale whiteboarden.De gehele uitvoering van installatie tot inbedrijfstelling wordt uitgevoerd door mensen uit ons eigen team. We hebben een eigen showroom met verschillende merken touchscreens en projector oplossingen. Digibord-Shop is merkonafhankelijk, op basis van uw wensen en budget zoeken wij het product dat bij u past."
Adres: Handelsweg 2, 3751 LR Bunschoten
Telefoonnummer: 0332854411
Stad: Bunschoten
Route: Handelsweg 2
Postcode: 3751 LR


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Digibord kopen prijs, Digibord touchscreen, Digibord afmetingen, Smartboard kopen, Digibord Prowise, Digibord school, Digibord Marktplaats, Digibord programma
Recensies
Goed product maar waardeloze afhandeling. Drie weken wachten zonder enige update over de bestelling of verzending. Geen digitale factuur. Voordat ik het product al had ontvangen zeuren over een beoordeling. Dit kan zoveel beter.
Goede producten, netjes afgeleverd. Wel wat later afgeleverd dan voorspeld maar voor ons op tijd. De ErgoXS statief werkt perfect, is stevig, goed electrisch in hoogte verstelbaar. Jammer dat er geen instructie in de doos zat. Gelukkig was er wel een QR code maar vanaf mobiel scherm is toch wel lastiger om zo'n 'ikea' pakket in elkaar te knutselen.
Uitstekend meegedacht. Snelle levering. Keurig te woord gestaan bij vragen na levering. Denken goed mee en geven goed advies. Heldere communicatie. Blij met zo'n leverancier.
Deskundige mensen en uitgebreide showroom
Vriendelijke en snelle service. Van productvragen tot aan bezorging en installatie. Ook aftersales verliep fijn.
Super partij!! Op aanraden van een kennis ben ik hier erg goed geholpen.
Uitstekend advies voor ieder budget. Echte vakmensen met altijd een oplossing.
Goed advies en perfecte levering
Prima geregeld van begin tot eind
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid