facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Digiboat

Digiboat

Info

Digiboat is een installatie bedrijf in de watersport gericht op de navigatie apparatuur, en erkend dealer van veel bekende merken zoals Raymarine en Simrad

Geschiedenis

Digiboat is een startend bedrijf in de watersport en gevestigd in Bolsward, maar is al meerdere jaren bekend met de navigatie apparatuur, van vroeger en van nu. Wij streven er ook altijd naar om voorop te lopen met de nieuwste technologie.

De moderne navigatie apparatuur aan boord van schepen is door de jaren heen veel eenvoudiger geworden en bied daarom meerdere mogelijkheden. Tegenwoordig is het vrij eenvoudig om met een Multifunctionele Display (MFD) de weg over het water te vinden en de juiste koers te varen. Bij slechte weersomstandigheden bent u zichtbaar door uw AIS (Automatic Identification System) systeem en ziet u nog alles met uw radar. Kortom, de navigatie apparatuur van tegenwoordig maakt de veiligheid en de vaarplezier op het water groter.



"Digiboat is een installatie bedrijf in de watersport en expert in navigatie apparatuur, voor verkoop, installatie, service en reparatie bent u bij ons aan het juiste adres"
Adres: Johannes Prooststraat 2, 8701EB Bolsward (gemeente)
Stad: Bolsward
Route: Johannes Prooststraat 2
Postcode: 8701EB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bosch HIT bv Bosch HIT bv 1 km Onderhoud, installatie en service van Fullwood melkmachines, Fullwood Merlin melkrobo...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid