facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DigiBeet en Katten Café

Info

Het kattencafé van Alkmaar waar je ook terecht kunt voor vragen over het gebruik van je laptop, mobiele telefoon of tablet.

Geschiedenis

Het Digibeet en Kattencafé aan de Ritsevoort 20 in Alkmaar is geopend!!!

Doenja heeft 3 passies in haar leven:

Zorgen voor dieren.
Begeleiden van mensen met een beperking.
Oplossen van computerproblemen.

Daarom wordt DB&K het nieuwe thuis voor 10 zwerfkatten.
Daarnaast geeft Doenja mensen met een beperking samen met Stichting De Waerden een werkplek in haar café. Ook haar inkoop doet Doenja waar mogelijk bij bedrijven die onderdeel zijn van Stichtng De Waerden.

Senioren en digibeten die problemen hebben met hun laptop, mobiele telefoon of tablet kunnen bij Doenja terecht voor advies, uitleg en reparaties.



"Welkom bij het leukste katten café van Alkmaar!Wij zijn een gezellig café/lunchroom met 10 katten die je graag gezelschap houden.Onze bewoners zijn voormalig Griekse zwerfkatten die hier in ons café een nieuw huis hebben gekregen. Een fijne plek waar ze lekker kunnen kroelen, knuffelen en spelen met mensen die een kopje koffie komen drinken of wat komen lunchen.Boven het café hebben zij een privéverblijf, waar zij zich ten alle tijden terug kunnen trekken en hun tijd doorbrengen als er geen gasten zijn.De katten hebben allemaal een Griekse naam, waarvan de betekenis past bij hun uiterlijk of karakter."
Adres: Ritsevoort 20, 1811DN Alkmaar (gemeente)
Telefoonnummer: 0648918336
moc.liamg@efacknebd
Stad: Alkmaar
Route: Ritsevoort 20
Postcode: 1811DN



op zoek naar gerelateerd: kattencafe alkmaar ritsevoort, kattencafe alkmaar openingstijden, katten cafe, digibeet en kattencafe, katten cafe alkmaar, kattencafé alkmaar, kattencafe haarlem, ritsevoort 20 alkmaar
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Koffiemolen Alkmaar De Koffiemolen Alkmaar 14 meter Fijne plek voor een goed kop koffie en eindeloos magazine lezen en mensen kijken.
Recensies
Onsympathieke service. Automatisch overschakelen naar Engels, het is schandalig. Desinfectie van de handen voor ideeren mensen binnen komen, maar en een klein niezend kindje met kwijlende handjes kan de kat aaien en knuffelen. Gasten niet respecteren rust van katten en personeel niet reageeren.
Super leuk en gezellig kattencafé. Er is goed gezorgd voor veel leuke plekjes voor de katten. Het is er ook lekker rustig voor de katten, erg fijn. En het eten en drinken is er heerlijk. Leuk om je als kattenfan eens tussen de katten te wanen daar!
DB &K is een leuke en gezellige plek. De katten lopen om je heen terwijl je geniet van al het lekkers dat gemaakt en geserveerd wordt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Een waar paradijs voor elke kattenliefhebber in dit geval mijn vriendin. Een stichting die hart heeft voor hun doel. Geeft een unieke ervaring om te lunchen en te aandacht te geven aan katjes. Ook voor de arbeiders is het een goede werkplek, lijkt het zo. Zekers aan te raden.
Afgelopen vrijdag een prrrivate sessie gehad met de katten. Ze hebben hier zo'n 10 katten zitten, allemaal afkomstig uit Griekenland. Daarom hebben ze ook ieder een Griekse naam. Anax is echt een lieverd met haar kleine koppie, heb haar lekker kunnen vertroetelen. De katten hebben veel lig- en verstopplekjes, er is zelfs een looprad voor de nodige beweging. Aan het raam hebben ze ook een aantal mandjes hangen zodat ze lekker van de zon kunnen genieten. Na afloop krijg je een tasje mee, met een goodiebag en een lekker stukje bananencake met heerlijke bananenjam en een drankje naar keuze. Ik zou zeggen als je van katten houd: boek dan een prrrivatesessie of maak een gewone reservering nu het weer kan.
Lieve medewerkers en hele leuke katten. Ze hebben ook een boekje met een foto van elke kat en de personaliteit. Gezellige sfeer.Eten: 5/5
Heel leuk gedaan, tussen de katten een koffie te drinken was erg leuk. Personeel kan nog iets beter geschoold werden. Maar alles lief
Top locatie zeer vriendelijke mensen. En echt super leuke kattenEten: 5/5
Geweldig leuk cattencafe. Personeel met verstandelijke beperking helpt je beter dan het mening personeel van tegenwoordig. We zijn goed bediend en we hebben sfeervol binnen kunnen zitten met alle katten.
Ondanks mijn vergissing in de afgesproken dag konden we terecht én high tea doen. Prima bediening en meer dan voldoende hapjes. Goede zorg voor de katten. Als we weer eens in de buurt zijn komen we terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid