facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Different Doors

Different Doors

Info

http://www.differentdoors.nl is totaalleverancier op het gebied van garagedeuren en voordeuren voor de particuliere markt.

Geschiedenis

Different Doors is totaalleverancier op het gebied van bedrijfsdeuren en garagedeuren voor de particuliere markt. Doordat we onze productie in eigen huis hebben, kunnen we onze kwaliteit waarborgen én kunnen we snelle levertijden garanderen.

Producten

Sectionale garagedeuren, houten garagedeuren, houten voordeuren, garagedeuren met melkglas, openslaande deuren, garagedeuren met loopdeur.

Adres: 't Inne 28, 6021 DA Budel
Telefoonnummer: +31 495 - 47 00 00
ln.sroodtnereffid@ofni
Stad: Budel
Route: 't Inne 28
Postcode: 6021 DA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: different doors prijzen, houten garagedeuren, different doors vacature, garagedeuren elektrisch, openslaande garagedeuren, garagedeuren hout, garagedeur met loopdeur, garagedeuren prijzen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Goeij Deuren De Goeij Deuren 2 km Vandaag een houten deur laten plaatsen. Het contact net de eigenaar was goed. Op tijd...
Recensies
Na jaren regen van af de westkant Is onze houten deur echt op.. Verrotte stukken waar je zo je vinger in kan steken.. Tijd voor een nieuwe. Mark liet onze mogelijkheden zien,en we deelden onze wensen. Uiteindelijk een prachtige deur met planken look,melkglas,en meegespoten binnenkant. Ook is hij op een massieve onderdorpel zwart gezet. Prachtige deur. Top werk geleverd Teun & Pascal. Erg blij mee. Gr de fam van Vliet
Prima bedrijf met mooie deuren. In het kader van een project hebben wij een nieuwbouwhuis gekocht. Voor een aanzienlijke meerprijs kon een geïsoleerde deur geplaatst worden. Bij Different Doors prijs opgevraagd. Bleek dat de door Different Doors geoffreerde en later geplaatste deuren beter van kwaliteit zijn, goedkoper dan in het project en nog voorzien van ramen. Prefect en erg tevreden. Als ik mag adviseren, ga voor de kwaliteit van Different Doors. Prima bedrijf met vakkundig personeel en gemakkelijk benaderbaar en duidelijke afspraken.
Om de garage een andere look te geven hebben we deze bekleed met houten planken, verticaal gemonteerd. De bijbehorende sectionaaldeur is door Differtent Doors geleverd en gemonteerd. Goede service, duidelijke afspraken en prettig samenwerken. Met een oplossing en niet verschuilen als ook iets niet helemaal naar wens is. Kortom wat ons betreft een prima keuze! Doreen en Robert
Top bedrijf! Vanaf het begin is de communicatie met Different Doors top geweest. Ze zijn zeer vriendelijk, flexibel en komen afspraken na. Gisteren zijn onze mooie deuren gemonteerd. We zijn er erg blij mee! Achteraf een telefoontje van Patrick om te vragen of alles naar wens was. Een professioneel bedrijf dat uitstekende service en kwaliteit levert!
Onlangs heeft different doors bij ons alle houten buitendeuren vervangen voor aluminium buiten deuren, al vanaf het eerste contact voelde het goed, prima gesprek met de vriendelijke verkoper die alles ook nauwkeurig heeft ingemeten t/m de montage door de vakkundige en nette monteurs die ondanks wat tegenslagen rustig en vastbesloten hebben doorgewerkt tot alles klaar was. Wij zijn er heel blij en tevreden mee ons huis heeft een hele andere uitstraling gekregen met de mooie deuren. Wij willen het team van different doors bedanken en kunnen hen voor een ieder die nieuwe deuren wil gaan plaatsen van harte aanbevelen. Fam Kissen
Wij zijn ontzettend tevreden over different Doors, ze hebben onze garage deur precies zo gemaakt zoals wij hem in ons hoofd hadden. Het eerste contact was met Sil en we hadden hierbij gelijk een goed gevoel en hij wist precies wat we bedoelde, op 31 augustus 2020 zijn de monteurs gekomen voor het monteren van de deur en dat verliep super , zeer vakbekwame en nette monteurs die van aanpakken weten ! Er was een steun niet helemaal goed dus werd niet gemonteerd en een week later stonden ze weer bij ons om de deur helemaal af te werken , echt super dat het zo snel mogelijk was ! Vele complimenten gehad over de deur maar die behoren eigenlijk aan het hele team van Different Doors toe . DifferentDoors raden wij zeer zeker aan en wij gaan ook zeker terug voor een nieuwe voordeur want onze voordeur valt nu in het niets bij de geweldige mooie garagedeur ! Different Doors bedankt !
We hebben nieuwe houten garage deuren en een voordeur laten plaatsen door Different Doors. Communicatie, advies en meedenken vanaf het 1e contact was geweldig dank daarvoor Patrick. Vakkundig ingemeten, duidelijke offerte met tekeningen. Voordeur in bestaand hardhouten kozijn. Door de goede voorbereiding liep de plaatsing van de deuren perfect . Garage deuren met nieuwe dorpel en kozijn, bestaande voordeurkozijn keurig opgevuld na verwijderen oude voordeur, nieuwe voordeur vakkundig geplaatst dank Djarno en Jeroen. Oude deuren afgevoerd, werkplek keurig achtergelaten. Samengevat: Hoge kwaliteit deuren, goed hang- en sluitwerk en perfecte isolatie/tochtwering. Prijs / kwaliteit in verhouding. Top bedrijf.
Wij hebben bij Different Doors onze nieuwe garagedeur besteld. Via internet hebben we informatie opgevraagd. We werden keurig netjes gebeld om een afspraak te maken zodat de vertegenwoordiger Sam ter plaatse kon bekijken wat het beste zou passen. Via de iPad kreeg ik alle type deuren te zien waarin ik geïnteresseerd was. Keurig geplaatst in de foto van onze garage. Vandaag is de deur geplaatst door twee zeer vriendelijke en vakkundige medewerkers. Fijn dat Different Doors tijd steekt in prospectus. Het heeft ons doen besluiten om de deuren hier aan te schaffen. Chapeau voor jullie klant beleving!
Maandag 11 januari is de nieuwe garagedeur geplaatst door 2 zeer vriendelijke en vakbekwame monteurs van differentdoors, we hadden gekozen voor 2 openslaande deuren in de kleur RAL 7021, het is echt prachtig geworden en het scheeld enorm tegen de kou in de garage, we zijn er super blij mee, bedankt Danny Rutjes. Afz.fam Wouters uit Grave.
In een woord: Top! Wij zijn zeer tevreden over onze houten garagedeur! Van begin tot eind goede service en advies. Wij zijn er erg blij mee.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid