facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Diesveld Mobiel

Diesveld Mobiel

Info

Gezellige buurtgarage, sterk in elk merk auto's en motoren. Openingstijden van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur, buiten deze tijden voor noodgevallen bereikbaar op 06-43069202

Geschiedenis

Diesveld Mobiel is al ruim 30 jaar actief als autobedrijf waarvan de laatste 10 jaar gevestigd in Noordwijkerhout en reeds 23 jaar met een serieuze motorafdeling. We hebben ons door de jaren heen ontwikkeld als een gezellige buurtgarage waar iedereen, voor alle mobiliteitszaken, welkom is. Een heel breed bedrijf dus.

Voorhout huisvest vanwege onze geschiedenis veel van onze klanten. Speciaal voor deze trouwe klanten en natuurlijk ook voor minder historische en nieuwe klanten, hebben we in Voorhout een breng- en haallocatie opgericht, zodat we ook voor deze mensen een gezellige vertrouwde buurtgarage kunnen blijven. Bel ons gerust, dan vertellen we u er meer over.

Diesveld Mobiel repareert, pleegt onderhoud, en herstelt schades aan uw auto, motor, brommer en scooter. We voeren alle voorkomende reparaties uit aan alle voorkomende voertuigen. Vervangen en repareren van banden voor scherpe prijzen, uitlijnen met laser apparatuur, apk keuringen, vernieuwen en repareren van voorruiten, etc etc. Voor het herstellen van schades zijn we in het bezit van een richtbank, diverse soorten lasapparatuur en veel ander equipement.

Voor noodsituaties kunt u ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken. Transport van uw auto, motor of scooter voeren we uit met eigen transportmiddelen en onze goed geoutilleerde servicewagen. Daarnaast bieden wij u professionele pechhulp in binnen- en buitenland in samenwerking met de Bovag pechhulp organisatie.

U kunt goed bij ons terecht voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, motor, brommer, of scooter. In principe kunnen we elk merk en type voertuig leveren. Hebben we geen geschikt voertuig voor u in voorraad, dan kunt u een zoekopdracht plaatsen. Daarnaast kunt u bij ons aankloppen voor inkoop of verkoop in opdracht van uw huidige voertuig.

In ons assortiment vind u producten van Castrol en BP oliën en aanverwanten artikelen. Accesoires van Auto-line, MDi, High Way Hawk, Grand Canyon en andere. Poetsmiddelen van Autoglym. Reinigers en dopes van Forte. Verzekeringen van Orion Direct en Polis Direct. Staat er niet bij wat u zoekt, bel ons gerust.



"Diesveld Mobiel is al 35 jaar actief als autobedrijf waarvan de laatste 14 jaar gevestigd in Noordwijkerhout en bijna 27 jaar met een serieuze motorafdeling. We hebben ons door de jaren heen ontwikkeld als een gezellige buurtgarage waar iedereen, voor alle mobiliteitszaken, welkom is. Een heel breed bedrijf dus."
Adres: Gieterij 68, 2211 ZD Noordwijkerhout
Telefoonnummer: 0252-217100
Stad: Noordwijkerhout
Route: Gieterij 68
Postcode: 2211 ZD


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autoschade Bollenstreek Autoschade Bollenstreek 140 meter Autoschade herstel ,wij spuiten o.a. meubels ,radiators , keukens en hebben een straa...
Auto Electronica Sebastian Auto Electronica Sebastian 274 meter U nas stawiamy na wysoką jakość usług i pełne zadowolenie klienta. Naprawy są wykonyw...
Autobedrijf Van Eeden Autobedrijf Van Eeden 279 meter Top, snelle service. Auto rijd weer als een zonnetje
Myscootershop.nl Myscootershop.nl 294 meter Super vriendelijk en behulpzaam team dat ervoor gezorgd heeft dat mijn scheurijzer de...
HH Motoren HH Motoren 355 meter Goede ervaringen.Hein is een vriendelijke man en duidelijk over de kosten. Bonnetjes ...
Sanders dorpsgarage Sanders dorpsgarage 382 meter Goede garage waar alles snel en goed naar afspraak is vervangen en gerepareerd. Sande...
WDM Mechanisatie WDM Mechanisatie 870 meter Kundig en allround mechanisatie bedrijf voor het grote en kleine werk en tevens voor ...
Recensies
Al jaren onze vaste garage, superservice!
Camperkeuring gehad. Prima advies. En aan wat ik aan merken autos zag staan vermoed ik dat deze meneer wel wat kan. Mensen laten niet zomaar iemand aan hun dure bolide sleutelen.
Super nette service en snel geregeld
Prima garage, goede service.
Een top garage!! Heel duidelijk en transparant. Goed overleg voordat er iets gedaan wordt. Top kwaliteit van vervangende onderdelen voor een prima prijs in mijn geval 4 banden. Mijn auto stond me tegemoet te shinen toen ik hem weer ophaalde en rijdt weer als een zonnetje! Ik ben er heel tevreden mee.
2 dagen voor mijn motorvakantie kreeg ik een storing in mijn BMW. met de motortrailer de motor gebracht en boven verwachtingen was de motor op tijd klaar ondanks de drukte. achteraf een duidelijke uitleg wat er gebeurd is. top garage!
Diesveld is een top garage. Voor mij is belangrijk dat ik een garage kan vertrouwen. Bij Diesveld weet je altijd waar je aan toe bent, je wordt netjes gebeld om te overleggen in het geval er kosten gemaakt moeten worden. Ze doen er altijd alles aan om het voor jou als klant voordelig en kwalitatief goed te regelen. Altijd klantvriendelijk, bereid om te helpen en zeer vakkundig!
Vrijdag middag half 4 gebeld voor 2 banden omdraaien. Kon gelijk dezelfde middag terecht om 17.30. Zeer klantvriendelijk geholpen en perfect uitgevoerd voor een goede prijs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid