facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierzorg-Mario Oppas & Trimsalon

Dierzorg-Mario Oppas & Trimsalon

Info

Kleinschalige oppas voor honden in een huiselijke omgeving
Trimsalon voor alle dieren waarvan de vacht een goede verzorging nodig heeft.

Geschiedenis

Of het nu gaat om een aantal uren, een weekendje of een vakantie, Dierzorg Mario is het ideale verblijf voor uw hond.

Onze aanpak is kleinschalig en daardoor is er veel aandacht voor uw hond. Het uitgangspunt is dat uw hond dezelfde behandeling krijgt als onze eigen honden. Zijn onze honden bij ons gezellig in de kamer, dan is uw hond dat ook en anders zitten ze samen in een kamer. Dit versterkt de sociale band die honden van nature hebben. Een hond is immers een roedeldier.
Dan is uw hond echt op vakantie!

In onze trimsalon zijn alle hondenrassen en katten welkom

Vanzelfsprekend kunnen wij uw hond trimmen in het model dat bij zijn ras hoort, maar heeft u andere voorkeuren dan wordt daar altijd rekening mee gehouden.

Adres: Dinxperlosestraatweg 51, 7122 AH Aalten
Telefoonnummer: 0543 451 227
Stad: Aalten
Route: Dinxperlosestraatweg 51
Postcode: 7122 AH


Openingstijden

Maandag: 00:00 - 00:00
Dinsdag: 08:45 - 17:00
Woensdag: 08:45 - 17:00
Donderdag: 08:45 - 17:00
Vrijdag: 08:45 - 17:00
Zaterdag: 08:45 - 17:00
Zondag: 00:00 - 00:00

Recensies
Super fijne plek!
Vakkundig en je voelt je er welkom
Onze hond gaat met zoveel plezier naar dit adres! En super flexibel is ze: we zijn onwijs blij met dit oppas adresje
Onze beagle is ontsnapt... 3 jaar geleden hebben wij onze beagle en bordeauxdog hier achter gelaten in de vakantie. Wij hebben duidelijk aangegeven dat onze beagle vluchtgedrag vertoond. Dit was volgens haar geen enkel probleem omdat ze het 2 deuren plan hadden. 1 deur open en dan door de andere. Een soort sluis, zodat er niets kan ontsnappen. Een aantal dagen gingen er voorbij zonder problemen. We kregen keurig whatsapp foto's van onze beesies en er was geen wolkje aan de lucht. We kregen een berichtje van haar... tegen alle afspraken in waren onze honden loops geworden... ok, dat was niet de planning maar dat kan gebeuren en we waren op de hoogtevan het dubbele tarief. Omdat de honden afgezonderd moeten zitten. Ook nu kregen we keurig foto"s van onze beesies via whatsapp, nog steeds samen met alle andere hondjes. Onze laatste nacht in Frankrijk... Midden in de nacht gaat de telefoon, we zijn te laat met opnemen en denken "ach het zal wel verkeerd verbonden zijn". De volgende ochtend vroeg toch maar even terug gebeld en wat blijkt dedierenarts in Winterswijk heeft ONZE beagle binnen gekregen, gebracht door de dierenambulance....... Waarschijnlijk aangereden door een auto. Dan duurt de rit vanuit Frankrijk lang kan ik je zeggen. Gek genoeg helemaal niets gehoord van haar terwijl onze beagle de vorige avond rond 20:00 al was ontsnapt. Het telefoon gesprek met haar verliep een beetje stroef en raar maar we waren al lang blij dat ons Boomertje alles had overleefd. Als je dan je hondjes op komt halen verwacht je op z"n minst een redelijk uitleg hoe dit alles heeft kunnen gebeuren. Alles behalve dat...... Wij kregen gelijk een standje van mevrouw dat onze honden loops waren geworden en dat wij moesten begrijpen dat dit ontzettend veel extra werk met zich meebracht..... En als klap op de vuurpijl was het de schuld van onze beagle dat ze zelf ontsnapt was om dat ze loops gedrag vertoonde...... 2 dagen na dit alles hebben we de dierenarts betaald voor de goede zorgen en zagen we dat de nagels die mevrouw geknipt zou hebben, door de dierenarts geknipt zijn toen onze beagle onder narcose was. Na 3 jaar en heel wat pijnstillers en behandeling zitten we nog steeds met een beagle die nu bang is voor elke auto en in jet donker moeilijk naar buiten wil.
Honden worden zeer mooi getrimt. Groot voordeel vinden wij dat er ook een pension is. Als onze honden nou ook nog eens kwispelend naar binnen zouden gaan, dan had ik 5 sterren gegeven
Prima pension voor onze hond Donja als we een weekeind naar een beurs of markt gaan. Donja gaat kwispelend erheen. En is vrolijk als wij haar weer ophalen.
Loes is erg lief voor iedere hond die bij haar is. De mijne gaat graag naar haar toe.
Professioneel en betrouwbaar en heeeel lief voor de honden
Ben wakker geweest
Fantastische hondenopvang.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Dierzorg-Mario Oppas & Trimsalon.

Aalten hondentrimsalon

openingstijden, locatie, vervoer. Dinxperlosestraatweg 51 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Dierzorg-Mario Oppas & Trimsalon adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Dierzorg-Mario Oppas & Trimsalon. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Dierzorg-Mario Oppas & Trimsalon delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hondentrimsalon JaGo Hondentrimsalon JaGo 842 meter Een echte vakvrouw en dierenliefhebber. Onze beide honden gaan er graag heen en komen...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid