facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierspecialist van der Vaart Woerden

Dierspecialist van der Vaart Woerden

Info

Dierspecialist van der Vaart is een goed gesorteerde dierenspeciaalzaak met alles voor uw hond, kat, knaagdier, vogel, reptiel, aquaria en hengelsport.

Geschiedenis

Dierspecialist van der vaart is een gezellige en goed gesorteerde dierenspeciaalzaak met een ruim assortiment in: hond, kat, knaagdier, vogel, reptiel, aquaria en hengelsport.



"Dierspecialist van der Vaart Woerden is een gezellige en goed gesorteerde dierenspeciaalzaak met een ruim assortiment in: hond, kat, knaagdier, vogel, reptiel, aquaria en hengelsport.Kom gezellig langs voor een praatje of vrijblijvend advies!Ook hebben wij een bezorgservice."
Adres: La Fontaineplein 17, 3446 BX Woerden
Telefoonnummer: 0348422561
Stad: Woerden
Route: La Fontaineplein 17
Postcode: 3446 BX


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KaJos Groothandel KaJos Groothandel 710 meter Alles prima binnen gekregen erg blij mee duurde 1,5 week Een tijdje verder, helaas du...
KaJo's Chihuahuaboetiek KaJo's Chihuahuaboetiek 712 meter Alles prima binnen gekregen erg blij mee duurde 1,5 week Een tijdje verder, helaas du...
The Blue Lab The Blue Lab 3 km Handgemaakte producten voor honden.
Dierenspecialist Woerden Dierenspecialist Woerden 3 km Dierenwinkel van Woerden
Recensies
Super winkel. Ons aquarium is weer helemaal tip top in orde. Kwaliteit en keuze is fantastisch. Dikke 5 sterren voor zowel assortiment als klantvriendelijkheid.
Ruim aanbod vriendelijk personeel
Fijne zaak, relatief veel keuze mogelijkheden in het ruime assortiment. Vriendelijk personeel wat bereid is om advies te geven.
Aardige verkoper, is zelf karper visser. Ze verkopen hier ook Canadeze dauwpieren! Verder qua hengelsport voornamelijk witvis, karper, snoek en Snoekbaars spullen. Klein beetje meerval spul. Ik kan deze winkel aanbevelen.
Kleinere winkel meer zeer goed ingericht met een groot assortiment en goede kennis bij de verkoopsters
Deze dierenwinkel kan je voor elk dier wat kopen, ze verkopen ook vissen, konijnen en andere huisdiertjes. Mooie winkel met een groot assortiment en aardig personeel die je goed helpt
Leuke en goede winkel, ze hebben er verstand van zaken en een groot assortiment. Aanrader!
1 van de mooiste dierenwinkels die ik ken. Enthousiaste eigenaar die echt van dieren houdt. Er vliegt een papegaai rond een de hond van de eigenaar komt je begroeten bij binnenkomst, superleuk. Het assortiment is zeer groot. Ik ben zelf erg onder de indruk van de aquarium afdeling, wat ziet die er goed uit. De dieren die verkocht worden zien er ook goed en gezond uit.
Een top winkel we komen er graag
Leuke winkel en voor informatie kan je er altijd terecht .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid