facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierspecialist Berben

Dierspecialist Berben

Info

Dierspecialist Berben is al 40 jaar de leukste dierenspeciaalzaak voor Nunspeet en omstreken. Gespecialiseerd in aquaria, terraria en hengelsport.



"Dierspecialist Berben, al 44 jaar de leukste dierenspeciaalzaak van Nunspeet en omstreken. Behalve alles voor voor uw hond, kat, konijn en knaagdier zijn wij gespecialiseerd in aquaria & hengelsport en hebben wij een ruime keuze aan vogels, zowel voor in huis als voor de volière."
Adres: Stationslaan 71, 8071 CL Nunspeet (gemeente)
Telefoonnummer: 0341254205
Stad: Nunspeet
Route: Stationslaan 71
Postcode: 8071 CL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Stationslaan 71 nunspeet, Welkoop Nunspeet, Dierspecialist Wierden, Dogwash Nunspeet, Dierspecialist Ubink, Dierspecialist hoofdkantoor, Dierspecialist folder, Landwinkel Nunspeet
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pets Place Nunspeet Pets Place Nunspeet 471 meter Kleine winkel, gezellig, was enige klant, vreemd dat ik afstandelijk geholpen werd. V...
Agroxl.nl Agroxl.nl 2 km Ik raad het niet aan! In plaats van voer voor een volwassen konijn, kreeg ik er een v...
Recensies
Rond 12 uur besloten om eens een kijkje te nemen bij deze dierenwinkel. Ruime winkel met veel keuze voor je huisdier, wij zijn dit keer vooral bij de vogelafdeling geweest. Als je vragen hebt kan je ze altijd wel vragen, degene waaraan we deze keer wat vragen stelde kwam alleen wat onzeker over in haar antwoorden. Voor vogels hadden ze ook veel keuze in speelgoed, waarbij ook meer dan genoeg speeltjes waar geen katoen in verwerkt is. Er waren veel vogels aanwezig, waardoor er veel keuze was in kleuren en soorten. Wel zaten er te veel vogels in 1 kooi en zat er een redelijk aantal bij met kale plekken in het verenkleed of een enkeling met een klein wondje. 1 vogel lag zelfs dood op de grond. De winkel zelf zag er netjes uit, de dierverblijven waren wel wat aan de vuile kant.
Oei oei de tranen schieten je in de ogen, zeker als vogelliefhebber, wat een triest gezicht duiven tot bloedens toe gepikt, een rode kardinaal ook kaal gepikt, diamant vinken enz, de hokken niet schoon. Echt heel naar hier zou een controle van nbvv niet misstaan. Ik zal hier nooit een vogel kopen.
Vandaag een leuke dag gehad, bij dieren speciaal zaak Berben. Ze hadden opendag. Zeer nette winkel en aardig personeel die weten waar ze het over hebben en ze hebben een breed assortiment en steeds meer Garvo diervoeders verkrijgbaar.
Niet heel veel variatie in aanbod kippenvoer, maar gelukkig wel het merk Garvo.
Veel spullen voor dieren en hengelsport Alleen jammer dat ze wel hengels ed verkopen en er verder weinig verstand van hebben
Vriendelijk personeel Heel ruim assortiment
Vogels zitten er niet schoon bij en de hokken veel te vol
Fijne winkel, uitgebreid assortiment vriendelijk en behulpzaam personeel
Mooie winkel, veel aanbod in een breed assortiment. De zoetwater-aquarium afdeling is prima en ruim opgezet. Sinds kort is de vogel-afdeling uitgebreid, met veel keuze in bijzondere soorten. Ook is er veel expertise aanwezig op alle gebieden. Daarnaast ook gespecialiseerd in hengelsport. Kortom, wat mij betreft een goede dierenwinkel.
Berber heeft een ruim assortiment met levende dieren. Wij komen hier voor het aquarium van onze zoon. We worden altijd vriendelijk geholpen en geen vraag is teveel. Waar raden Berber van harte aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid