facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dieroppas.nl; HUS,Kattenoppas,Konijn/Knagerhotel, Advies in Budel

Dieroppas.nl; HUS,Kattenoppas,Konijn/Knagerhotel, Advies in Budel

Info

Hondenuitlaatservice, Dieroppas, Konijn/Knaagdier hotel, koppelvakanties voor konijnen en Adviesbureau voor konijnen en katten.

Geschiedenis

De DierenvriendIn & Uit; professionele dierverzorging door gediplomeerd dierverzorger/paraveterinair bestaande uit een Hondenuitlaatservice, Dieroppas aan Huis, een pension voor uw konijn, cavia, hamster, gerbil, degoe, chinchilla, rat, muis en vogel. Ik bied ook "koppelvakanties" aan voor het koppelen van konijnen! Mijn specialisatie ligt bij konijnen (van a tot z) en bij katten (medisch, gedrag, voeding).

Adres: Meemortel 29, 6021AD Budel
Telefoonnummer: 0648789140
Stad: Budel
Route: Meemortel 29
Postcode: 6021AD


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 12:00

Recensies
De katten hebben bij Hannie en Henk een gouden vakantie. Met veel persoonlijke aandacht, prachtig losloopterrein, zowel binnen als buiten. Vol klim- en schuilmogelijkheden. Een waar kattenparadijs. Krijg met regelmatig een update met foto's Ben altijd heel blij als ik daar Snuupke en Bo weer ophaal ik zie aan alles dat ze het daar super hebben gehad.
We komen hier al jaren met onze katten, en we komen er elke keer graag weer terug. De katten ook. Er is genoeg ruimte en plekjes/speelmogelijkheid voor alle gasten. De vriendelijke gastvrouw en -heer houden duidelijk van hun gasten. Zo nodig kan ook extra zorg gegeven worden bijvoorbeeld de insuline prikken van onze diabeet. We bevelen d'n diesdonk van harte aan!
Super fijne verzorgers die echt hart voor de dieren hebben. Ze gaan dagelijks met een kopje koffie tussen de logerende katten zitten en besteden er veel aandacht aan. De katten hebben een ruim verblijf om te spelen, rennen en rusten op een rustig plekje. Bij binnenkomst eventjes laten wennen om daarna hun weg te vinden en als je wilt zijn er ook speciale rustige plekjes. Een super plek om je kat te laten logeren met super lieve zorgzame mensen.
Je kunt een super goed pension niet afschilderen als super slecht nadat er een kat is verwisseld. Het is natuurlijk verschrikkelijk dat dit is gebeurd, en ik weet zeker dat de eigenaren er van geleerd hebben, maar dit is geen reden om ze op deze manier te benadelen. Het is zo dat ieder mens fouten maakt, hoe vervelend en ongelukkig het in dit geval is gelopen. Ik zou ook nu met 100 procent vertrouwen mijn kat bij jullie achter laten!!
Het was spannend voor de eerste keer mijn kitten naar een pension, maar ik had geen betere keus kunnen maken! Prachtig verblijf, erg hygiënisch en met alle zorg en liefde van Hannie en Henk kwam mijn kitten niks te kort en was snel gewend. Ontzettend bedankt en tot snel weer!
Wat een toppers zijn Hannie en Henk! We brengen onze katten er altijd met veel vertrouwen naartoe, echte dierenliefhebbers!
Hannie en Henk zijn geweldig lieve mensen. Wij lieten onze katten met een gerust hart achter. Hannie haar ervaring als dierenarts assistent geeft ook een prettig gevoel voor als er iets is.
Beste dierenpension ooit , heel diervriendelijk en schoon en de katten hebben een leuke tijd gehad
Top lokatie!! Om je kat onbezorgd te laten logeren. Voor katten is het verblijf een paradijs, zowel binnen als buiten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid