facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Diergeneeskundig Centrum Hopmans

Diergeneeskundig Centrum Hopmans
Adres: Vlasveen 9, 9301 PS Roden, Nederland
Telefoonnummer: 050 501 5500
Staat: Drenthe
District: Noordenveld
Stad: Roden
Route: Vlasveen
Huisnummer: 9
Postcode: 9301 PS


Openingstijden

maandag: 08:00–19:30
dinsdag: 08:00–19:30
woensdag: 08:00–19:30
donderdag: 08:00–19:30
vrijdag: 08:00–19:30
zaterdag: 11:00–12:00
zondag: Gesloten

Recensies
Vorige week zijn wij voor de eerste keer bij dierenziekenhuis Hopmans in Roden geweest. Soms heb je een gevoel dat het niet goed gaat met je hond. Dat gevoel bleek juist. Met dank aan Dhr. Wientjes en Ellen gaat het nu veel beter met onze Mees! Wat zijn wij blij dat wij nog even langs mochten komen! We hebben zelfs een rondleiding gehad. Wij hebben onze ogen uitgekeken. Alles is daar aanwezig, van fysiotherapie tot aan de tandarts en dan hebben wij het nog niet eens over alle apparatuur en operatie-kamers. Alles zag er zo netjes en schoon uit! Er hangt een prettige sfeer op de werkvloer, gezellig en kundig personeel, die werken met hart voor de zieke dieren. Nogmaals bedankt en tot de volgende afspraak!
Zeer tevreden over deze kliniek en de medewerkers: hartelijk, zeer deskundig, duidelijke indicatie over de te verwachten kosten, afspraken worden nagekomen om bijvoorbeeld terug te bellen, zeer zorgzaam en lief voor onze Leonberger Gunnar. Hij was heel ernstig ziek en is 4 dagen opgenomen geweest. Duidelijke updates en tijd en aandacht voor ons en onze vragen als we op bezoek kwamen. Goede onderlinge communicatie, welke dierenarts ook dienst had of welke assistenten we aan de telefoon kregen, iedereen kende Gunnar en wist wie wij waren. Met name heel veel dank aan dierenarts Reinier Holst die de opname deed en alle onderzoeken en de meeste dagen ook aanwezig was. Ook bij nacontroles werden we bij hem ingepland. Gelukkig is onze Gunnar weer opgeknapt en gaat het goed met hem. We hebben veel vertrouwen in alle medewerkers daar.nHartelijke groeten van Fred en Koosje en een dikke knuffel van Gunnar.
Zeer nette ontvangst en opvang door baliemedewerkers/assistentes en de dierenarts. Veel tijd genomen voor ons Dribbeltje. Laat op avond zelfs nog gebeld door dierenarts Marieke over de uitslag. Helaas voor ons hondje was er niets meer aan te doen. In overleg enkele dagen later op zaterdagmiddag vredig in laten slapen.
Super ervaring. Vooraf duidelijk geïnformeerd over de te verwachten kosten, hele vriendelijke ontvangst zowel ik als mijn hond. Hele duidelijke informatie over de prognose en geïnformeerd worden als foto's een bijkomend probleem laten zien. En tot slot vakkundig geopereerd
Vriendelijk en vakkundig personeel. De sfeer in de kliniek komt zeer gastvrij, klantvriendelijk en professioneel over.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid