facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Diergeneeskundig Centrum Hopmans

Diergeneeskundig Centrum Hopmans

Info

Diergeneeskundig Centrum Hopmans: voor alle diergeneeskundige zorg voor uw hond, kat, konijn of knaagdier. www.dchopmans.nl

Geschiedenis

Onze klinieken zijn gevestigd in Roden en Hoogkerk. Vanuit Groningen en Drachten prima te bereiken via de A7. Ruime parkeergelegenheid voor de deur.

Wij werken op afspraak. Op zaterdagochtend houden wij in Roden een open inloopspreekuur van 11:00 tot 12:00 uur.

Kliniek Roden
Groene Zoom 2
9301 SJ

Kliniek Groningen (Hoogkerk)
De Verbetering 8
9744 DZ

Telefoonnummer tijdens openingstijden voor beide klinieken:
050-50 15 500
Spoednummer buiten openingstijden:
06 - 54 79 37 01

Adres: Groene zoom 2, 9301 SJ Roden, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 050 5015500
Stad: Roden
Route: Groene zoom 2
Postcode: 9301 SJ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 19:00
Dinsdag: 08:00 - 19:00
Woensdag: 08:00 - 19:00
Donderdag: 08:00 - 19:00
Vrijdag: 08:00 - 19:00
Zaterdag: 11:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Hopmans prijzen, Dierenarts Groningen, Weekenddienst dierenarts Roden, Dierenarts Veendam, Dierenarts Paterswoldseweg Groningen openingstijden, Dierenziekenhuis Drachten, Goedkope dierenarts Groningen, Dierenarts Groningen tarieven
Recensies
Wat een kundig en vriendelijk team! Met onze kitten Momo hier onder behandeling bij Egidius. Hij heeft echt hart voor de dieren en weet waar hij het over heeft. Ondanks dat het een stukje rijden is zou ik hier altijd heen gaan mocht er wat met mijn dieren zijn!
Wat een ontzettend fijn dieren centrum is dit zeg,mooi groot en verzorgd. Marieke en Ellen waren erg behulpzaam met alles. Ow ja en de vrolijke man/chirurg Onze Bikkel is geopereerd en is weer goed te pas Dankbaar dat alles goed verlopen is. Dank jullie wel hoor voor alle goede zorgen!! Groetjes Monique & Folly en pootje van Bikkel uit Borger.
Met mijn hond vanwege gescheurde kruisband geweest. Ontzettend kundig team. Super in de begeleiding en nazorg. Alle ruimte en tijd voor vragen. Ontzettend goed in het benaderen van een bange hond, niets tegen de zin in, alles op hoogte van de hond, niet onnodig op een tafel getild hoeven te worden. Zulke fijne en kundige mensen dat ik al mijn huisdieren hier heb ingeschreven. Dus straks ook voor de vaccinaties kan ik hier terecht. Ik ben uiterst tevreden!!
Geweldige kliniek, vriendelijke en meedenkende medewerkers en alles onder 1 dak. Ook voor de angstige hond een aanrader! Mooie nieuwe praktijk op de vlasweg en de beste koekjes
Met mijn hond daar geweest voor een elleboog displasie. Zeer vriendelijk en gemoedelijke mensen daar. Vakkundig. Aanbevelenswaardig.
Word hier fijn geholpen. Mensen die hier werken zijn altijd vriendelijk en denken veel met je mee.
Snelle hulp en afhandeling goede zorgen en uitgebreide specificatie van de zorg die geleverd is. Prijs is wel bizar hoog, 753 euro voor het verwijderen van een ijscostokje dmv een scopie. Voor mensen met een kleine budget zeker geen aanrader.
Super fijn personeel, meedenkend en altijd willen helpen waar het kan. Helaas mocht het voor onze jonge bully van 2 jaar niet meer baat hebben. Zou de praktijk iedereen aanraden
Professioneel en kwaliteit! Vakmensen die verstand van dieren hebben. Ze hebben onze Luna hond & Nena kat goed geholpen! Wij hebben ons adres gevonden!
We zijn door een spoed situatie bij hopman kliniek terecht gekomen we zijn super goed en fijn geholpen fijn personeel ! Rustig en liefde voor de dieren word goed gekeken naar meerdere oplossingen super fijn !! Bedankt !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid