facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Diergeneeskundig Centrum Doorn

Diergeneeskundig Centrum Doorn

Info

Dierenartsenpraktijk

Geschiedenis

Diergeneeskundig Centrum Doorn is een goed geoutilleerde eerstelijns dierenkliniek. Vrijwel alle gezelschapsdieren kunnen ter behandeling aangeboden worden voor problemen van uiteenlopende aard. In de kliniek is een gespecialiseerde dierenarts en een team van assistentes werkzaam. Door een continu dienstverband zijn wij in staat U dag en nacht ten dienste te zijn.

Adres: Kampweg 42, 3941HJ Doorn
Telefoonnummer: 0343-414582
Stad: Doorn
Route: Kampweg 42
Postcode: 3941HJ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Holistisch Centrum HeelDier Holistisch Centrum HeelDier 2 km The best voor je hond!
Recensies
Lieve dierenartsen die uitgebreid de tijd nemen om je huisdier na te kijken. Ik vind ze alleen wel iets aan de dure kant.
Lieve dames, nette praktijk en goede zorg voor de dieren.
We waren net aangekomen bij ons adres voor een weekendje weg toen onze pup werd aangereden door een auto. Trillend van de schrik belde ik op en we konden gelijk nog terecht. En dat 5 minuten voor sluitingstijd. Wat een vriendelijke en zorgzame mensen, die onze hond en ons erg goed en snel hebben geholpen, langer voor ons openbleven om ons te helpen en ook het feit dat we uit een andere stad kwamen geen probleem vonden. De pup begint gelukkig weer te herstellen. We kunnen Dierenkliniek Doorn ten zeerste aanraden.
Dokter Derksen is een super fijne dierenarts. Jammer dat hij met pensioen is en er helaas andere dierenartsen zijn met minder liefde voor dieren
Een vriendelijke kundige dierenarts. Welke het dier met respect behandeld. Legt alles duidelijk uit. Zeker een aanrader voor u om eens een bezoekje te brengen. De assistente zijn ook vriendelijk.
Ze zijn erg lief voor de dieren Je krijg goede uitleg over Wat jouw Dier heeft en hoe je er mee omgaat Erg te vreden . Lr van Asperen
Goede dierenarts maar wel vrij duur
Super geholpen. Vriendelijk team. Mogelijkheden worden allemaal besproken. Goede uitleg van wat er ging gebeuren tijdens de operatie. Ook uitleg voor na de operatie op papier. Ze hebben alle tijd voor mens en dier. Ik ben hier vol tevredenheid al jaren klant. Zou het iedereen meteen aanraden.
Wij komen hier al jaren met onze huisdieren en naar alle tevredeheid.de dokter is echt een vakman zeer kundig,heel lief voor het dier. Luistert goed en geduldig.zeer betrokken.
Hele lieve en zorgzame dierenarts en assistentes voor onze hond Abby, kan altijd voor advies bellen en omdat wij wat verder wonen , bieden ze ook telefonische nazorg. Echt super
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid