facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Diergeneeskundig Centrum de Vallei

Diergeneeskundig Centrum de Vallei

Info

Diergeneeskundig Centrum de Vallei is een moderne kliniek voor paarden en gezelschapsdieren waar een team van deskundige medewerkers 24/7 voor u klaarstaat

Geschiedenis

Ons diergeneeskundig centrum bestaat uit twee locaties; Diergeneeskundig Centrum de Vallei in Woudenberg en Facilitair Paardencentrum de Hofstede in Leusden. Het betreft een moderne kliniek voor paarden en gezelschapsdieren waar een uniek team van deskundige medewerkers klaarstaat om de beste diergeneeskundige zorg te verlenen aan uw dier. We staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar.

Zowel bij de Vallei als bij de Hofstede zijn uitgebreide mogelijkheden voor onderzoek en behandeling beschikbaar. Wij beschikken over de nieuwste diagnostische apparatuur evenals goed uitgeruste operatiefaciliteiten en een uitgebreide opname afdeling voor zowel gezelschapsdieren als paarden.

In deze goed geoutilleerde kliniek zijn alle medewerkers professionals en vooral betrokken bij de zorg voor uw dier. Het team van de Vallei kenmerkt zich door zijn laagdrempeligheid waardoor naast de zorg het persoonlijke contact met patiënt en eigenaar voorop staat. De medewerkers van ‘De Vallei’ zijn vooruitstrevend in hun vak. Een uniek team van paraveterinairen en dierenartsen met ieder hun eigen specialiteit binnen de diergeneeskunde, staan voor u en uw dier altijd klaar!



"Diergeneeskundig Centrum de Vallei is een moderne kliniek voor gezelschapsdieren. We zijn 24 uur per dag bereikbaar voor spoedgevallen en hebben veel diagnostische middelen in huis om uw dier goed te kunnen helpen."
Adres: J.F. Kennedylaan 4, 3931 XK Woudenberg
Telefoonnummer: 0332863276
Stad: Woudenberg
Route: J.F. Kennedylaan 4
Postcode: 3931 XK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierenarts M.M. van Alphen Dierenarts M.M. van Alphen 474 meter Zijn zeer tevreden
Recensies
Geweldige service, goede opvang en dat blijkt, onze honden komen met plezier hun prikje halen. Nooit geen angstige blikken bij de bezoekjes.
Eerste bezoek vandaag gehad met onze teckel Cato. Erg vriendelijk contact! Er werd uitgebreid de tijd genomen en er is veel en goede uitleg gegeven. Nu, na de 1e behandeling afwachten tot de volgende afspraak. Ik heb er alle vertrouwen in!
Wij zijn zeer te spreken over orthomanueel therapeut Janneke Heijltjes! Het contact verloopt erg aangenaam, je wordt op een toegankelijke manier meegenomen in de diagnostiek. De behandeling wordt zeer secuur en deskundig uitgevoerd. Bij onze kat is het resultaat al na de eerste sessie zichtbaar! Absolute aanrader!
Top dierenartsenpraktijk Wij waren hier met Dara Ze hebben zo hun best voor Dara gedaan Dara werd met spoed opgenomen me meisje was zo erg ziek. Ze had zware bloed armoede en een Auto immuunziekte Hellaas gaf de lever van dara het op en hebben we haar naar de honden hemel laten gaan Ze waren zo lief voor Dara en ons Elke dag werd we een paar keer gebeld we kregen een foto en een filmpje via de ap Ook werd elke vraag duidelijk uit gelegt Dankjewel voor de goede zorg van ons meisje
De DA nemen altijd de tijd om een goede diagnose te stellen en stellen je als baasje op je gemak, hoe moeilijk het soms ook is.
Erg goede praktijk met vriendelijke medewerkers. Ook in het weekend staan ze voor je klaar voor spoedgevallen.
Fijne dierenarts ,professionele begeleiding en staan altijd klaar voor je.
Geweldige, lieve en kundige dierenartsen. Ons oude hondje is zo lief en goed behandeld. Zelfs midden in de nacht konden we naar de praktijk komen, waar onze eigen dierenarts onze hond geweldig heeft geholpen.
Ontzettend fijn dat wij met spoed verholpen konden worden . Alleen vind ik wel dat de prijzen omlaag mogen . Maar gaan goed ter werk " begripvol en goede zorg en nazorg . Tevreden .
Prima ervaring met de orthomanueel dierenarts Janneke. Lief voor de dieren en heel erg kundig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid