facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Diergaarde Blijdorp

Diergaarde Blijdorp
"Diergaarde Blijdorp is verkozen tot hét Leukste Uitje van Nederland 2022 gouden ANWB award! Het hele jaar kun je op ontdekkingsreis door vele natuurlijk ingerichte werelddelen. Onderweg ontmoet je de bijzondere inwoners van deze continenten. Een dag vol bijzondere ontmoetingen... Een van Europa's mooiste dierentuinen."
Adres: Blijdorplaan 8 , Rotterdam 3041 JG, NL
Telefoonnummer: 010 443 1495
Stad: Rotterdam
Route: Blijdorplaan 8
Postcode: 3041 JG


Openingstijden

Maandag: 09:00-18:00
Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-18:00
Vrijdag: 09:00-18:00
Zaterdag: 09:00-18:00
Zondag: 09:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: diergaarde blijdorp korting, blijdorp dieren, diergaarde blijdorp plattegrond, anwb blijdorp, openbaar vervoer naar diergaarde blijdorp, blijdorp korting hema, diergaarde blijdorp metro, blijdorp abonnement
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Korenmolen De Speelman Korenmolen De Speelman 1 km Erg mooie beleving voor jong en oud.
dierenlandje dierenlandje 2 km Gezellig leuke winkels
The Hub The Hub 2 km Wat een fantastische locatie, hotel en kamers maar vooral de bedden... WOW!! Ik heb h...
Railz Miniworld Railz Miniworld 2 km Mooie grote modelspoor baan. Veel te zien. Rondleiding ook aan te bevelen. Onderhoud ...
Saltrooms Saltrooms 2 km Halotherapie is een ademhalingstherapie gebaseerd op speleotherapie: blootstelling aa...
Kinderboerderij De Bokkesprong Kinderboerderij De Bokkesprong 2 km Geweldige plek en mensen! Het is goed gelegen, dicht bij de metro/tram en de bus pass...
Groothandelsgebouw Groothandelsgebouw 2 km Het is een mooi gebouw maar uiteraard bedoel voor commerciële doeleinden. Sinds dat c...
Wijkpark Het Oude Westen Wijkpark Het Oude Westen 2 km Mooi park. Zeker als Bierfestival HOP georganiseerd is!
Recensies
Het was behoorlijk druk dat we hier aan kwamen. Bij de kassa moet goed opgelet worden dat er geen mensen voordringen via de "uitgang kant" bij de kassa. Het staat voor ons duidelijk aangegeven maar niet iedereen kijkt goed. Het was wel allemaal erg klein kwa dieren aantallen en oppervlakte waar de dieren dan leven. We hebben heel veel dieren niet gezien wat dan wel jammer is voor die prijs. Het aquarium gedeelte vond ik wel groot en mooi. Dieren zijn duidelijk te zien en als je foto's wilt maken is dit opzich een goede plek daarvoor. Er liepen helaas een paar mensen voor ons die aan het roken waren, gewoon op de paden waar je de dieren kunt bekijken. Dat kijkt me niet zo heel veilig en zeker niet gezond voor iedereen er om heen. Het is wel belangrijk dat ze hier naar gaan kijken.
We zagen een baby olifant en een kleine panda. Meer heb je eigenlijk niet nodig, maar er was wel meer. Een geweldige dierentuin om een dag door te brengen met veel verschillende dieren. Wij hebben er ongeveer 5 uur over gedaan om alles te zien. Het was wel erg druk, maar dat was te verwachten op een feestdag. Daarnaast zijn de prijzen van eten en drinken aan de hoge kant, maar hoe dit verhoudt tot andere parken is mij onduidelijk.
Een fijne en grote parkeerplaats, veel plekken voor fietsen. Online kaartjes gekocht is echt een aanrader, zo vermijd je rijen. Prachtige ruim opgezette park, de verblijven zijn erg mooi en de dieren hebben volop ruimte, overal genoeg plek om te eten, duidelijk aangegeven borden. Mooi om te zien hoe het park hun rol in dierbehoud uitlegt. Ook erg veel vriendelijk personeel. Ook veel speeltuinen voor kinderen.
Normaal ben ik geen voorstander van dieren in gevangenschap, kom dus eigenlijk weinig in dierentuinen. Moet zeggen dat het me dus wel reuze meeviel eenmaal binnen, de dieren zagen er niet ongelukkig en goed verzorgd uit, ook de verblijven waren ruim en natuurlijk. Drukte viel ook erg mee. Enige wat mij erg tegenviel waren de prijzen voor eten en drinken, erg ongezond ook, voornamelijk snacks en frisdrank. Toiletten ook goor.
Heerlijke dag gehad in de iconische Rotterdamse diergaarde. Het was er gezellig druk en de dieren wilden gezien worden! Ook de speeltuin en de bankjes eromheen zijn flink uit geprobeerd. Als ik een min punt zou moeten noemen dan is het de slechte staat van de sanitaire voorzieningen. Verreweg de meest toiletten zijn niet echt schoon en in elk toilet zijn er wel dingen stuk. Dat geef een minder goede uitstraling dan dat het park verdiend!
Voor mij blijft dit de mooiste dierentuin van het land. Ik kom er graag in de vroege ochtend om in stilte door het park te lopen en te genieten van de botanische tuin en de dieren. Zodra het wat drukker wordt, ga ik meestal weg, wat met een abonnement geen enkel probleem is. Abonnement heb je überhaupt na drie bezoeken al terugverdient.Bezocht opWerkdagWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenJa
Hele leuke dierentuin, heel handig met de plattegrond zodat je niks hoeft te missen. Als je vooraf kaartjes koopt, dan kan je bijna meteen doorlopen...dat ging erg snel. Advies is om iets later naar Oceanium te gaan omdat de meeste mensen daar beginnen en het dan erg druk is. Wij gingen aan het einde van ons bezoek en toen was het redelijk rustig.
Leuke dierentuin, handig ingedeeld, goed te lopen in 3 tot 4 uur. Tarieven redelijk. Door de ligging de enige dierentuin waar je regelmatig een bijzondere panda kunt zien, de fiat panda. Gemiste kans in de app is dat de plattegrond geen stipje met je huidige locatie laat zien. Ook een puntje van verbetering, eerst loop je door een tentoonstelling over plasticsoep. Vervolgens koop je een broodje frikandel speciaal en dan krijg je een broodje frikandel met een los bakje uitjes en twee losse plastic pakjes mayo en curry. Tsja.
Blijft prachtig een van mijn favoriete dierentuinen. Mooie biotopen, met veel planten en dieren. Het botanische aspect maakt het nog leuker. Ze zijn alleen nog flink bezig met verbouwingen om de dierentuin nog mooier te maken. Fijne parkeerplaatsen dicht bij de ingang. Het eten is super lekker en niet gek duur gelukkig.
Heel mooi park, veel groter dan verwacht! Minpunt: er waren kinderen aan het rennen en gillen/schreeuwen in het gebied van Oceanië wat erg doorgalmde in de binnenruimtes. Dit zorgde voor hoofdpijn en een vervelende ervaring. Naast dit minpunt waren er veel meer pluspunten zoals de goed verzorgde dieren, grote verblijven en de vriendelijke medewerkers die veel konden vertellen over de dieren en de fokprogramma's. Een zeer positieve beleving gehad!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid