facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierfysio Marieke van Tol

Dierfysio Marieke van Tol

Info

Praktijk voor dierfysiotherapie, Dry Needling, High Power Laser Therapie en Equine Taping.
Behandeling van hond en paard aan huis of op stal.

Werkgebied: Groningen, Drenthe en een deel van Friesland.

Geschiedenis

Dierfysiotherapie, Dry Needling, High Power Laser en Equine Taping

Loopt u tegen rijtechnische problemen aan met uw paard?
Verminderen de (sport)prestaties van uw paard of hond?
Heeft uw hond orthopedische klachten?
Of wilt u uw paard of hond preventief laten checken?
Ik help u graag zodat uw dier gemakkelijker en met plezier optimaal kan presteren en u als eigenaar nog meer kan genieten van uw hobby en sport!



"Gediplomeerd fysiotherapeut voor dieren sinds 2007.Behandeling van paarden en honden middels: dierfysiotherapie, dry needling, High Power Lasertherapie, equine/medical tape, fasciarelease technieken.Bezoek op stal of aan huis.Facebook: DierfysioMariekevanTol"
Adres: Dalweg 3, 9501 LD Stadskanaal
Telefoonnummer: 06-24646756
Stad: Stadskanaal
Route: Dalweg 3
Postcode: 9501 LD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sportcentrum & Fysiotherapie FitPlaza Stadskanaal Sportcentrum & Fysiotherapie FitPlaza Stadsk... 5 km Welkom op de Facebook pagina van Sportcentrum & Fysiotherapie FitPlaza Stadskanaal!
Fysiotherapie Mantinghcentrum Stadskanaal Fysiotherapie Mantinghcentrum Stadskanaal 6 km Vadte klant hier en je wordt uitstekend geholpen en ingelicht kwa regels coronabeleid
Recensies
Ons Paard begon met rijden op momenten dat we meer aan hem vroegen qua werk steeds vaker vervelend te worden bij het inzetten van moeilijker oefeningen. Daarop hebben wij contact gezocht met Marieke van Tol om hem te laten behandelen afspraak maken was heel fijn, direct en duidelijk. Bij het beoordelen en behandelen van het paard hebben we bewust niks gezegd over wat er precies speelde. Marieke gaf bij het beoordelen en behandelen van het paard hele goede duidelijke feedback over wat ze tegen kwam in zijn lichaam. Haar bevindingen waren duidelijk en kwamen overeen met waar wij tegen aanliepen tijdens het rijden. Na de behandeling konden we tijdens het rijden heel goed voelen en merken dat ons paard veel losser was in zijn lichaam en zijn lichaam ook weer beter gebruikte. Ook hebben we geen problemen meer tot nu toe bij het inzetten van de zwaardere oefeningen. Heel tevreden over Marieke en haar duidelijke feedback.
Paarden heel fijn behandeld door Marieke. Ze neemt de tijd voor jou en je paard. Legt goed uit en behandeld de pijn plekken. Na de behandeling zie en voel ik echt verschil bij de paarden. Fijne technieken die ze gebruikt voor mijn paarden.
Marieke is nu 2 keer geweest voor onze paarden. Ze checkt alles zeer grondig, geeft heldere adviezen en communiceert duidelijk. Ze is rustig en vriendelijk naar de paarden toe. Beide paarden hebben baat bij haar behandeling, die bestaat uit verschillende technieken.
Ik heb Marieke ingeschakeld om mijn adoptantje uit Griekenland na te kijken. Phoebe is vast gebonden aan haar achterpoten gevonden toen zo ongeveer 5 maanden oud was. En vanwege haar lange rug en omdat ik met haar aan canicrossen en stepjoring doe, heb ik haar na laten kijken door Marieke. Ze heeft met veel geduld Phoebe kunnen nakijken en behandelen. Na 2 sessies hebben we afgesproken Phoebe elk jaar te laten checken en heeft ze tips gegeven. Erg fijn, kundig en zeker een aanrader!
Dankzij de behandelingen van dierfysiotherapeut Marieke met fysio, lasertherapie en dry needling, loopt ons paard weer bijna als vanouds! In september 2022 hing ons paard ondersteboven in de trailer, nu kan onze dochter wedstrijden met haar gaan starten. Fantastisch! Dankjewel Marieke
Bij de kliniek zijn ze bij mijn paard er achter gekomen dat hij een peesblessure had. Hier hebben ze me geadviseerd om dit te later laseren en hierdoor bij Marieke terecht gekomen. Marieke is hier meerdere keren geweest en zijn hier erg tevreden mee! Ze is erg rustig en kijkt verder dan de klacht. Komt afspraken goed na en is behulpzaam! Het been van mijn paard is niet meer dik en we kunnen het langzaam weer oppakken met hem!
Jaren geleden al in contact gekomen met Marieke voor de behandeling van mijn hond. Het afgelopen jaar had ik haar, nu voor hem als senior, opnieuw nodig. Marieke behandelt in alle rust en met veel aandacht. Ook neemt ze alle tijd om het probleem in kaart te brengen. Ik zal haar zeker opnieuw bellen als dat nodig is. Bedankt voor alle hulp.
Hele fijne dierenfysio. Ze heeft mijn kat goed geholpen met laser therapie. De behandeling wordt goed doorgesproken en administratief vastgelegd. Rustig en zeer kundig.
Fijne fysio met veel kennis in huis. Marieke denkt met je mee en is daarnaast prettig in het contact. Kortom, een aanrader!
Al jaren was de pees van mijn paard af en toe wat vol. Toen ik dit besprak met een fysio beval ze mij Marieke aan voor lasertherapie. Marieke is iets van 10 keren geweest. Ze komt heel rustig, deskundig en professioneel over, er werd duidelijk gecommuniceerd over afspraken, alles werd keurig doorgegeven en ook nazorg verleend. En het belangrijkste is dat zowel paard als eigenaresse er een goed gevoel aan over hebben gehouden! En uiteraard de pees niet meer dik is geweest.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid