facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenziekenhuis Diemen

Dierenziekenhuis Diemen

Info

Het Dierenziekenhuis Diemen biedt de allerbeste en meest moderne zorg voor uw huisdier zowel voor vaccinaties of uitgebreide chirurgie of echografie.

Geschiedenis

Het Dierenziekenhuis Diemen is onderdeel van het het Dierenziekenhuis Almere. Wij geloven dat voorkomen beter is dan genezen. Daarom bieden we voordelige preventieve zorg zoals vaccinaties voor slechts 25 euro en senioren en junioren controles. Mocht uw dier echter toch ziek worden dan hebben wij alles in huis om uw dier zo snel mogelijk weer op de been te hebben. Van basis tot specialistische zorg: alles in is mogelijk.



"Dierenziekenhuis Diemen is een kleinschalig dierenziekenhuis waarin alle kennis en kunde voor basis , maar ook specialistische zorg in huis is. Zo bieden wij orthopedische chirurgie, laparoscopische ingrepen kijkoperatie, hartecho’s en buikecho’s en hebben we uitgebreide bloedanalyse gewoon in huis. Bovendien geloven wij in voordelige preventieve zorg, zoals basisvaccinaties inclusief consult voor een voordelig tarief. Op die manier kan ieder dier een jaarlijkse controle krijgen en eventuele medische problemen vroegtijdig worden opgespoord."
Adres: Gruttoplein 1, 1113HL Diemen
Telefoonnummer: 0207373170
Stad: Diemen
Route: Gruttoplein 1
Postcode: 1113HL


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Dierenkliniek Diemen openingstijden, Dierenziekenhuis Diemen review, Dierenarts aan huis Diemen, Dierenarts Amsterdam, Kosten Dierenziekenhuis, Prijslijst dierenarts Amsterdam, Caressa Dierenziekenhuis tarieven, Dierenarts Duivendrecht
Recensies
Sinds ik ben verhuisd ~3 jaar geleden, zijn wij overgestapt naar deze dierenarts en dat bleek later een hele goede keus! Ze behandelen je huisdier hier met alle liefde en doen er alles aan om hem beter te maken. Bij binnenkomst word je al vriendelijk verwelkomd en bovendien is dierenarts Nina is heel erg goed in wat zij doet. Helaas is onze lieve kat Bikkel er nu niet meer, maar ook tijdens zijn laatste weken hebben ze hem en ons heel erg goed ondersteund. Mochten wij ooit een nieuw huisdier krijgen, komen we hier zeker terug!
Ons kitten Balou is deze week laparoscopisch gesteriliseerd. Dat is prima verlopen. Ze was de eerste dag na de operatie nog slaperig. Nu, op de vierde dag erna, is ze weer als vanouds aan het spelen en het rennen. De operatiewondjes zijn heel klein en zien er rustig uit. Ze hoefde ook geen kap of shirtje aan na de operatie, heel fijn! Al met al is het ons heel goed bevallen. Ik raad Dierenziekenhuis Diemen van harte aan.
Zeer goed de artsen hebben echt verstand van dieren. En zijn super lief voor de dieren.
Gisterenochtend zijn onze 7 maand oude kittens Daisy en Luna laparoscopisch gesterilliseerd door dierenarts Nina. Ook zijn ze meteen onder narcose gechipt. Daisy was gisteren wat misselijk maar vandaag waren beide meisjes weer als vanouds op de been en in de middag ook weer op de hoge krabpaal 2 meter met diverse op-/afspringplankjes. Alsof ze niet eens geopereerd zijn. Op de foto zie je het buikje van Daisy terwijl ze zich lekker uitrekt, de ene incisie is niet eens een 1 cm en de andere wellicht precies 1 cm lang. Mooi ook dat het onderhuids is gehecht. De meisjes hoeven zo geen petshirt aan en ook gaan ze minder snel aan hun wondjes zitten want er steken geen hechtingdraadjes uit. Ik heb jaren terug onze andere poezen op de traditionele manier laten steriliseren er was geen andere methode en dat was een grote jaap die niet alleen veel pijnlijker is dan twee kijkoperatie-incisies maar ook makkelijker infecteert. En mijn poezen waren destijds helaas echt niet de dag erop op de been, dat duurde toen echt 5-7 dagen Mooi werk Nina! Heel erg dank, ook uit naam van Daisy en Luna!
Uitstekende dierenarts gespecialiseerd in Bull Dogs. Receptioniste ook zeer aardig
Wat zijn wij blij dat we bij Dierenziekenhuis Diemen terecht zijn gekomen! Enkele maanden geleden voor de eerste keer vanwege de jaarlijkse vaccinatie van onze hond Sammie en eergisteren met hondje Runa voor een laparoscopische sterilisatie. Beide keren waren we onder de indruk, van de fijne ontvangst tot en met de zorgzame en professionele behandeling en nazorg: na twee dagen kregen we zelfs een telefoontje om te informeren hoe het met Runa ging. Ons deugnietje brak trouwens na ontwaken de boel daar bijna af en werd -heel lief- achter de balie gezet waar ze zich meteen veel veiliger voelde, echt super en ook namens Runa heel erg bedankt team dierenziekenhuis Diemen!
Nina is met haar team, de beste dierenarts die er is. Zeer vakkundig en hebben een groot hart voor onze huisdieren. Ik kom er al jaren toen jullie nog in Almere zatten met onze hond Sky en ze is gek met hem. Sky ook met Nina; hij laat alles gewillig toe en is gek op haar lekkertjes na afloop.
Wij hebben hier laparoscopie laten doen bij onze poes. We zijn goed geïnformeerd over de verwachtingen & er is na de operatie nog contact met ons gezocht over het herstel.
Super goed met onze katten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid