facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenweide Koudenhoorn

Dierenweide Koudenhoorn

Info

De dierenweide op Recreatie-eiland Koudenhoorn is onderdeel van Kinderboerderij de Kloosterhof.

Geschiedenis

Deze Facebook pagina gaat over de kleine dierenweide op recreatie-eiland Koudenhoorn in Warmond. Het is onderdeel van Kinderboerderij de Kloosterhof in Warmond. Het stallingsgeld dat hiermee verdient wordt gaat naar de kinderboerderij.



"De Kloosterhof is een kleine particuliere kinderboerderij die draaiende wordt gehouden sinds 28 mei 1983 door enthousiaste vrijwilligers.Dankzij Marienhaven is deze prachtige locatie hiervoor beschikbaar en zijn de dieren die erop lopen gelukkig met de ruimte die ze hebben."
Adres: Warmond
Stad: Warmond


Recensies
Klein, er was niemand in het weekend dus jammer dat we niet eventjes bij de geitjes en varkentjes naar binnen konden maar hebben wel even leuk gekeken naar de mooie dieren. Hek bij binnenkomst zat wel dicht maar niet op slot dus je kan er wel in. De pony niet gezien.Samengevat... Leuk voor als je in Warmond zelf woont maar ik zal er niet speciaal meer voor heenrijden.
Gebeld met het telefoonnummer die gemeld staat.. hek stond dicht en ga niet zomaar naar binnen natuurlijk. Ik bellen.. mevrouw vroeg wat ik kwam doen.. nou met mijn kind naar de diertjes kijken... mevrouw zegt er is niks te zien ga maar naar Merenwijk.. was een beetje verbaast want de naam zegt het al kinderboerderij... we zijn er heen gereden voor niks... pas je naam aan of haal het weg
Vond het jammer dat je meteen belaagd word door eenden en dat het buitenhek dicht zit. Het is geen uitnodigend geheel.
Leuke kinderboerderij voor de kleintjes . En Erg vriendelijk personeel .
Pony's, kippen en nog veel meer dieren
Kleine kinderboerderij, beetje verstopt, op een hele mooie locatie
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid