facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenweide Eelderbaan

Dierenweide Eelderbaan

Info

De Dierenweide Eelderbaan is een gezellige kinderboerderij met een karakteristiek gebouw op de hoek van Vinkhuizen en de Held in Groningen.

Geschiedenis

De koffie, ranja en ijsjes staan voor je klaar op onze dierenweide. Ook voor een speelweide en een lekkere lunch ben je bij ons aan het juiste adres. Toegang is gratis, dus kom een kijkje nemen en vertel je ervaringen op onze website!

De Dierenweide Eelderbaan is het karakteristieke gebouw op de hoek van Vinkhuizen en de Held. Het is een prachtige plek om kennis te maken met mens en dier. Kom vooral langs: er valt altijd van alles te beleven!

Dieren
Er zijn geiten, schapen, pony’s, Fluffy het varken, kippen, konijnen, cavia’s, hamsters, ganzen, eenden, kippen en vogels in de volière. Je kan de dieren aaien, knuffelen en voeren met bekertjes biks. Op woensdagmiddag zijn er ponyritjes voor de kleintjes en pony borstelen voor de grote kinderen.

Kiosk/ Horeca
Op het terras kun je koffie, thee, koekjes, snoepgoed en ijsjes nuttigen. Ook zijn er soms verse eitjes van onze kippen, bekertjes geiten- en schapenbiks en leuke snuisterijen te koop. Het is niet de bedoeling dat hier zelf meegebrachte etenswaar wordt genuttigd (met uitzondering van babyvoeding).

Speeltuin
Kom leuk spelen in de natuurlijke speeltuin tussen de geiten en de schapen. Er is een een speeltoestel met glijbaan, evenwichtsbalken, klimkeien, stapstammen en een prachtig waterspel met pomp. Ook kan je rondrijden op stoere tractoren en fietsjes, in de zandbak spelen en ‘aan het werk’ met harkjes en bezempjes.

Kinderfeestjes
De Dierenweide Eelderbaan is een ideale locatie voor een kinderfeestje. Mail of bel om te reserveren en de mogelijkheden te bespreken. Dag en tijdstip: Op vrijdagen van 1330 tot 1530 uur. Kosten: 55 euro voor 6 kinderen (inclusief jarige). Ieder kind extra 8 Euro. Inclusief koffie/thee van 2 ouders

• Zingen, kadootjes geven, cupcakes versieren en ranja drinken
• Rondleiding met leuke vragen, verhalen en dieren voeren
• Ritje op pony Diesel of leren pony’s hanteren
Dierenvriendbewijs
• Spelen in de speeltuin

Rondleidingen
De Eelderbaan is een bijzonder leerzame plek. Scholen, kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang kunnen contact opnemen voor een rondleiding. Kosten: 30 Euro. Duur: 1 uur.

Jaarfeest
Ieder jaar is eind Mei/begin Juni er een groot feest met muziek, springkussen, schminken, spelletjes, hapjes en allerlei leuke activiteiten, zoals schapen scheren en ponyritjes.

Adres: Kornalijnlaan 7, 9743 JK Groningen
Telefoonnummer: 06-13839310
Stad: Groningen
Route: Kornalijnlaan 7
Postcode: 9743 JK


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 16:30
Dinsdag: 09:30 - 16:30
Woensdag: 09:30 - 16:30
Donderdag: 09:30 - 16:30
Vrijdag: 09:30 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Kinderboerderij Groningen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Beestenborg Beestenborg 5 km Hele leuke kinderboerderij! Veel dieren, veel soorten. Groot genoeg en hele grote spe...
Dierenweide het Boegbeeld Dierenweide het Boegbeeld 6 km Leuke kinderboerderij met grote speeltuin, dieren en gezellig iets drinken. Wordt ge...
Recensies
Wij vonden het geweldig leuk. Onze kleinzoon heeft genoten. De combinatie speeltuin en dierenwei is erg leuk.
leuk voor kids... alleen niet heel groot.
Ik vind de kwaliteit hier nogal afgenomen na de corona sluiting, vooral in het gebouw vond ik het schokkend hoe sterk het daar naar urine ruikt. Niet aangenaam voor de kinderen en lijkt me ook niet voor het personeel.
Was weer genieten, de kinderen kunnen zich onder toezicht vrij bewegen. En kennismaken met de verschillende nieuwsgierige dieren. Ben altijd heel blij dat er een wc aanwezig is. Het is al gauw dat iemand moet plassen.
Leuke plek voor kinderen van 1 tot 8 jaar. Op bepaalde dagen kan je ponyritjes maken tegen kleine vergoeding. Ook binnen is een leuke speelhoek gecreëerd.
Gezellige kinderboerderij waar je ook echt tussen de schapen, kippen, geiten loopt en dichtbij de konijnen en hamsters kunt komen. Ook binnen is het leuk met wat speelgoed en boekjes, dus ook op regenachtige dagen is het leuk. Koffie, thee en ranja is ook verkrijgbaar.
Voor de kleintjes wel leuk. Er zit een klein speeltuintje bij maar mijn kinderen waren er snel op uitgekeken. Wij komen zeker nog eens terug voor de dieren!
Leuk. Netjes. Ze zijn echt met de dieren bezig. We komen hier dagelijks met plezier
Dicht wegens Corona. Jammer dat hier op Google staat dat het open is. Nu heb ik voor niks dat hele pokke eind gefietst! Zet het dan ook hier op gesloten!
Veel dieren om te aaien en te knuffelen. Daarnaast ook lekkere chocomel met slagroom gehad! Koffie, thee etc. zijn ook aanwezig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid