facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenvriend

Info

Huisdiervriend is een one-stop-shop online dierenwinkel voor honden en katten. Onze honden en kattenproducten worden met zorg ingekocht en geselecteerd op diervriendelijkheid, style en comfort.



"Speciaal zaak voor paard, hond en kat met allerlei natuurlijke producten zoals rauw vlees, Marstall paardenvoer, natuurlijk gedroogde snacks, homeopathische middelen enz. en natuurlijk allerlei accessoires zoals tuigen, lijnen, speelgoed, borstels. Wij werken ook met essentiële oliën en Bach Bloesems. Tevens kunt u bij ons terecht voor een gedegen advies in voeding voor uw dier."
Adres: Den Helder
Stad: Den Helder



op zoek naar gerelateerd: Dierenasiel Den Helder, Schuthok katten, Dierenambulance Den Helder, Dierenasiel Alkmaar, Hondenopvang Den Helder, Dierenasiel Heerhugowaard, Dierenasiel Noord-Holland, Schuthok facebook
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Faunaland XL Faunaland XL 4 km Reptielen afdeling zeer slecht weinig spullen kom geregeld voor insecten deze zijn 99...
Parrot Fun Parrot Fun 4 km De winkel waar de Fun vor uw papegaai begint!
Ras Voer Ras Voer 4 km Overzichtelijke zaak. Goede, behulpzame medewerkers. De producten variëren van top kl...
Toddlers Daddy Toddlers Daddy 5 km Welcome to Toddlers Daddy store!
Blokker Diervoeding Blokker Diervoeding 5 km Klantvriendelijk personeel, je kunt al je hulpvragen daar kwijt. Kwaliteit voor een m...
Jumper Den Helder Jumper Den Helder 5 km Goeie service! Hadden drinkfontein gekocht maar die maakte veel herrie. Contact opgen...
Recensies
Overzichtelijke zaak. Goede, behulpzame medewerkers. De producten variëren van top klasse tot iets minder. Heeft enkel met de portemonnee te maken. Iets minder geeft nog steeds een goed product met persoonlijk advies! Een winkel waar je graag terug komt en nooit met lege handen weggaat.
Wàt een geweldige zaak is dit! We kwamen om een zgn harnas voor de boxer. En toen maar passen. We hadden zelf een heel mooi tuig gezien. Eigenlijk ook nog de duurste. Maar de verkoopster heeft ècht oog voor detail. Zij hielp bij het afstellen. De pasvorm was niet okee. Dan nog 2 andere geprobeerd. Uiteindelijk was er dan een tuig waar de verkoopster zelf ook tevreden was over de pasvorm. Want dat is haar enige motief. Het moet goed passend en comfortabel zitten. Uiteindelijk was dit tuig ook nog eens veel goedkoper! Maar er wordt pas verkocht als de verkoopster er zelf ook tevreden over is. Het gaat hier niet over commercie. Het gaat over comfort voor je dier! De verkoopster was zo lief voor onze hond. Ze paste zelfs een energetische behandeling toe. De energie was zo fijn en zacht. Ik zou het gerust een holistische benadering kunnen noemen. Dank voor zoveel liefde en toewijding!! Je kunt hier ook terecht voor voeding voor katten en paarden. Topzaak!!
Een winkel met heel veel dieren dingen. Onderscheid zich echt van de rest. Met fijne mensen met kennis van wat ze verkopen.
Wat een fijne winkel, tot voor kort kwam ik niet bij Ras, Voer en gezond omdat ik niet in de buurt van deze winkel woon. Ik ga nu naar een dieren fysiotherapeut die 2 keer per maand bij ras aanwezig is. Ras heeft speciale honden snacks die zij wel drogen, roken of wat er nog meer nodig is om voor de hond veilige snoepjes te creëren die geen kleur, geur en smaak stoffen bevatten, erg fijn. Buiten de beloning hoek om, heeft deze winkel alles wat je nodig heb voor je hond, kat en paard. De eigenaren zijn leuke, gastvrij en klantgerichte mensen. U snapt het al ik ben dol enthousiast over de speciale dierenwinkel. Met vriendelijke groet, Jaymie Steeman en hond Lola
Leuke gesprekken en goed advies vers vlees voor mn hond die er op goed leeft. Duidelijk verschil ten opzichte van brokken. Met vers vlees veel minder ontlasting en beter voor de Anaalklieren.
Bij ras darts uitstekend geslaagd. Heel vriendelijk geholpen en geslaagd met een mooi setje pijlen! Bedankt nogmaals!
Heel goede dieren speciaalzaak. Goed advies, kwaliteitsvoer, kortom een topz
In deze winkel word je vriendelijk en geduldig van professioneel advies voorzien. Ook voor honden snoepjes en eten zonder toevoegingen.
Vriendelijke mensen die je met alles behulpzaam zijn. Tips, trucs en veel kennis voor uw huisdier en paarden. Gevraagd en ongevraagd advies en veel parate kennis. Ook heel fijn is dat de winkel na kantoor/werktijden tot 19:30 uur open zijn.
Fijne en lieve mensen. Heel vakbekwaam. Ik kom er eigenlijk te weinig XD.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid