facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenvakantieboerderij "De Lofert"

Dierenvakantieboerderij

Info

Het adres waar uw huisdier zich ècht thuis voelt!

Geschiedenis

Onze Dierenvakantieboerderij biedt zowel plaats aan honden en katten als aan andere huisdieren. Wij zijn het gehele jaar geopend. Het pension is gelegen in de rustige omgeving, in het buitengebied van Berlicum, tegen natuurgebied “de Wamberg”. Het gebied is uitermate geschikt om lekker met de honden te gaan wandelen. Bent u niet in de gelegenheid om uw huisdier te verzorgen door bijv. vakantie, werk, ziekte of om andere redenen, dan nemen wij graag de zorg voor uw huisdier over. Om een de dieren een opvang te bieden waar ze zich echt thuis voelen, gaan wij graag zo veel mogelijk in op de wensen en informatie van de klant. Wij proberen ook zoveel mogelijk in te spelen op de situatie zoals het huisdier deze thuis gewend is. Daarnaast vindt de verzorging plaats door gediplomeerd personeel.

Wij proberen onze gasten zich optimaal thuis te laten voelen bij een bezoek aan onze Dierenvakantieboerderij.
Dit doen wij door:
* Zoveel mogelijk de thuissituatie van de huisdieren na te bootsen (qua voeding, etenstijden, etc.)
* Erg veel persoonlijke aandacht
* Schone verblijven en een comfortabel klimaat

Tarieven:

Hond: € 17,- per nacht
Kat: € 10,- per nacht
Konijn/cavia: € 6,- per nacht
Vogel: € 6,- per nacht
Papegaai: € 11,- per nacht

2e huisdier uit hetzelfde gezin is 20% korting, mits ze samen in één groot verblijf gehuisvest mogen worden

Overige huisdieren: Prijs op aanvraag

Let op: Wij rekenen onze tarieven altijd per nacht dat het huisdier bij ons verblijft. Mocht het huisdier bijvoorbeeld van maandag t/m vrijdag bij ons verblijven, dan rekenen wij 4 nachten!

Honden die 7 nachten of langer in onze Dierenvakantieboerderij verblijven, worden altijd gewassen, tegen onderstaand tarief.

Wassen hond: € 15,-



"Dierenpension De Lofert een vakantie voor uw huisdier! Bekijk onze mooie faciliteiten als hondenpension en kattenpension in Noord - Brabant.Geheel diervriendelijkWij proberen onze gasten maximaal comfort te bieden. De verblijven worden verwarmd en gekoeld met vloerverwarming en airconditioning.Dit aangename klimaat is ook erg fijn voor oudere dieren, die bijvoorbeeld last hebben van hun gewrichten."
Adres: Loofaert 11, 5258 SN Berlicum
Telefoonnummer: 073 503 1350
Stad: Berlicum
Route: Loofaert 11
Postcode: 5258 SN


Openingstijden

Maandag: 16:30 - 17:30
Dinsdag: 16:30 - 17:30
Woensdag: 16:30 - 17:30
Donderdag: 16:30 - 17:30
Vrijdag: 16:30 - 17:30
Zaterdag: 16:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Beste hondenpension van Nederland, Opvang honden vakantie, Dierenpension Berlicum, Loofaert 11 5258 sn Berlicum, Hondenpension boerderij, Pension voor honden met gedragsproblemen, Dierenpension in de buurt, Hondenpension Den Dungen
Recensies
Hele mooie plek om je hond te laten verblijven. Ziet er ook echt prachtig uit. Inmiddels 3x tijdens de vakantie is onze Nika rechts hier verbleven en ze vind het er heel fijn. Krijg ook altijd weer dezelfde vrolijke hond terug.
Fantastisch plek voor je Hond of Kat, wat een goede verzorging waardoor je heerlijk onbezorgd op Vakantie kunt!
De hond heeft het naar zn zin. Medewerkers altijd vriendelijk
Zusje de poes heeft 4 dagen op deze boerderij gelogeerd. Ze heeft het erg fijn gehad. Accommodatie was top Heel schoon en verzorgd
We hebben onze hond daar gebracht met de vakantie het ziet er super netjes en fris
Zeer goed pension! Veel aandacht voor de dieren en mooie nette met airco gekoelde dierenverblijven. Diesel heeft het daar altijd goed naar zijn zin! Het enige - puntje is de openingstijd, als deze een uurtje langer zou zijn is het makkelijker haalbaar vanuit werk.
Erg professioneel, mijn kat heeft het fijn gehad
Onze kat Mini verblijft hier wel eens. We zijn tevreden!
Fijne plek voor onze mini labradoodle, goede zorgen en fijne communicatie. Wij brengen Boris de volgende keer absoluut weer met een gerust hart. Bedankt!
Onze honden worden altijd keurig verzorgd. Daarbij staat men ook altijd klaar indien wij vragen hebben
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid