facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierentrainers Academie

Dierentrainers Academie

Info

Dè specialist voor Dierentrainers!



"Het vak van Dierentrainer is een uniek, niet alledaags beroep. Vaak werk je al in de dierenbranche en wil je je vaardigheden verbeteren. Of misschien heb je gewoon ‘iets met dieren’ en wil je meer leren over hun gedrag en welzijn.Dieren trainen bevordert een gezonde band tussen mens en dier, stimuleert natuurlijk gedrag en creëert een algemeen welbehagen waardoor dieren meer geluk in hun leven ervaren.Het is wetenschappelijk bewezen welzijn verhogend en stress verlagend. Net als educatie, onderzoek, conservatie en verrijking zou het trainen van dieren een vast onderdeel moeten zijn van gedragsmanagement."
Adres: Torenstraat 23, 5366 BJ Megen
Telefoonnummer: 0831623407033
Stad: Megen
Route: Torenstraat 23
Postcode: 5366 BJ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 19:00
Dinsdag: 09:00 - 19:00
Woensdag: 09:00 - 19:00
Donderdag: 09:00 - 19:00
Vrijdag: 09:00 - 19:00
Zaterdag: 09:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: toinny lukken, zoo animal consultancy
Recensies
De 1e module + workshop 'Een Click met Kippen' gevolgd. De theorie wordt zeer duidelijk uitgelegd, met een beetje humor ik houd ervan!. Het is een feest om les te krijgen van Toinny, zij brengt haar kennis met zoveel passie over. Ik kan deze opleiding iedereen aanraden.
Toinny kijkt na het progres van de groep en geeft wat de groep nodig heeft, daardoor merk je aan Toinny dat ze heel gericht bezig is met haar passie en dat geeft ze fanatiek over aan anderen. Het is een brede opleiding en zover heeft ze een mooi gedreven team achter zich, die zich ook willen inzetten voor de cursisten, de kwaliteit van de opleiding is hoog: je hoort altijd de nieuwste feiten, nieuwste bronnen, wat er in de media getoond is en je loopt nooit achter met de leerstof: alle informatie is up to date en je krijgt extra literatuur voor verdieping, daardoor zijn we al verder met kynologische termen. En Toinny en haar team vergeten niet het belangrijkste: het mag zeker ook leuk zijn! Het mag ook gezellig zijn!
Dé place to be als je van dieren, en van trainen houdt. Toinny is de absolute expert op dit gebied.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid