facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierentehuis Kennemerland

Info

Het dierentehuis heeft een regiofunctie. Zwerfdieren uit de gemeenten Bennebroek, Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede & Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort

Geschiedenis

Het dierentehuis heeft een regiofunctie. Zwerfdieren uit de gemeenten Bennebroek, Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede & Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort en Hillegom worden hier opgevangen.



"Dit dierenasiel is vanwege de coronamaatregelen tijdelijk gesloten voor bezoekers. U kunt enkel op afspraak langskomen."
Adres: Keesomstraat 5, 2041XA Zandvoort
Telefoonnummer: 023 5713888
Stad: Zandvoort
Route: Keesomstraat 5
Postcode: 2041XA


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 16:00
Dinsdag: 11:00 - 16:00
Woensdag: 11:00 - 16:00
Donderdag: 11:00 - 16:00
Vrijdag: 11:00 - 16:00
Zaterdag: 11:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: dierenasiel zandvoort honden, dierenasiel haarlem houtmanpad, dierenasiel ijmuiden, asiel hoofddorp, dierenasiel zandvoort kittens, asiel ijmuiden honden, dierenasiel heemskerk, dierenasiel zandvoort pension
Recensies
Afgelopen zaterdag een pup opgehaald. Super aardige medewerkers, die stinkend hun best doen om voor alle dieren een nieuw plekje te vinden
Nou wat een goede service daar je wordt goed ingelicht ook naar een paar keer bellen
De verblijven zien er werkelijk prachtig uit de beesten worden goed verzorgd. Het enige waar het personeel wat aan kan doen is het verwachtingspatroon. Uiteindelijk reden we na het 2e bezoek met met 2 ontroostbare kinderen ! een heel nieuw katten uitzet, zonder kat weer een eind naar huis. Dat had wel wat beter gecommuniceerd kunnen worden!
Onze Corgi is een weekje in het pension geweest. Zoals we gewend zijn weer prima. Ondanks dat onze Corgi niet de gemakkelijkste is, is alles goed gegaan. Er wordt goed gekeken welke honden er bij je hond passen. Gaat het niet dan wordt je hond apart uitgelaten. Menig pension zou hem weigeren. We hebben hem met vertrouwen in het pension achtergelaten.
Milou woont al weer twee maanden bij ons. Twee maanden geleden opgehaald uit dit asiel en wij zijn nog steeds blij met haar! Na mijn reactie op de site van ikzoekbaasje.nl werd ik binnen 5 minuten gebeld, ik was blijkbaar de eerste die reageerde! Bij aankomst werden we vriendelijk ontvangen en er werd verteld wat haar voorgeschiedenis is. Daarna hebben we even met haar buiten gewandeld en gekeken hoe haar reactie was op het geblaf van de andere honden. Ook naast de scootmobiel liep ze rustig mee. Tenslotte hebben we nog wat hondenbrokken gekocht, welke geadviseerd werd en nieuwe halsband.
Geweldige mensen doen geweldig werk. Kundig en altijd bereikbaar voor extra tips. Blijven geïnteresseerd in hoe het met ons beestje gaat. Hart voor de zaak. A en A bedankt!
Heb er alleen handdoeken en washandjes afgegeven. Die kunnen ze heel goed gebruiken Ben niet binnen geweest, want een vriendelijke medewerker van de dierenambulance die net aankwam, nam het meteen van me aan omdat ik niet goed ter been ben.
Onze Boston terrier komt hier vandaan. Zeer vriendelijke medewerkers met veel kennis van honden. Ook de kennismaking met o ze eigen honden verliep heel professioneel. Honden worden er ook echt goed begeleid door de medewerkers.
Jammer dat ze geen honden opvang meer hebben. Anders had ik 5 sterren gegeven. De mensen die er werken zijn aardige, diervriendelijke mensen
Fijn asiel met goede verzorging voor de dieren. Ons hondje zag er verzorgd uit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid